Nonverbális hipnózis - érintésterápia; 

alternatív stressz- és blokkoldási technikák; 

aromaterápia

- ezek azok a módszerek, amelyekkel mélyen kapcsolódhatsz önmagadhoz, oldhatod a stresszt és blokkokat, valamint felébresztheted a test és lélek öngyógyító képességeit. 

Sokszor hajlunk arra, hogy másoktól várjuk a válaszokat, hogy magyarázatokat keresünk az életünk eseményeire. Azonban, amit gyakran elfelejtünk, az az, hogy a válaszok már bennünk vannak. Ezek a technikák segítenek csendesíteni a zavaros elmét, megtalálni a belső békét és meghallani a felsőbb énünk inspiráló válaszait.

Kinek ajánlom:

  • Mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni a belső békét és szeretne ellazult állapotba kerülni,

  • Mindazoknak, akik "szavak nélkül" szeretnének gyógyulni, mert távol állnak tőle a terápiás beszélgetések,

  • Azok számára, akik fizikai erőfeszítés nélkül szeretnék legyőzni a stresszt és megteremteni magukban a harmóniát,

  • Minden olyan betegségnél, ahol egyéb terápia nem alkalmazható,

  • A finomrezgések és energiák szerelmeseinek. 

Metamorf masszázs kezelés

Blokkoldás és stresszlevezetés egy finom módja, gyengéd érintéssel - az egyik leghatékonyabb lelki blokkoldó technika.

A megélés csendes belső folyamata ellazult állapotban.

Hawaii lomi-lomi arc-nyak-dekoltázs masszázs

Egyrészről a Lomi- lomi fő célja az, hogy segítsen feloldani a blokkokat, másrészről új irányból ad energiát, és áthangol.

Segít visszatalálni abba a harmóniába, melyben minden sokkal egyszerűbben, simábban, problémák nélkül működik. 

Indiai ayurvédikus fej- és arcmasszázs

Az indiai fejmasszázs alapja az Ayurvédikus gyógyítás rendszeréhez kapcsolható. Az Ayurvéda az élet tudománya. Egy átfogó gyógyító rendszer. Célja, hogy megtanuljuk, hogyan uraljuk életünket betegség nélkül. A masszázs ezzel együtt nem pusztán holisztikus terápia, hanem egyfajta öregedésgátló, bőrregeneráló kezelés is egyben, amely megszünteti a ráncokat és kisimítja az arcot. Nem utolsósorban pedig azért is átvehetjük az indiai nők, férfiak és gyerekek által ősidők óta követett hagyományt, hogy a hajunknak egészséges csillogást kölcsönözzünk.
De leginkább stresszoldó hatásáért kedveljük. Segítségével nem csak a stressz csökkenthető, de a kimerültség is.
Emellett remek módszer arra, hogy lecsitítsunk egy gyereket, aki nem tud elaludni, felfrissítsük magunkat az íróasztal mellől, és / vagy szeretteinknek kedveskedjünk vele.  

Japán arcmasszázs

Az egyik leghatásosabb stresszoldó kezelés. Annyira csodálatos hatása van a masszázsnak, hogyha valaki rendszeresen jár és már tudja, hogy miben van része akkor nagyon gyorsan elalszik, vagy egy olyan meditatív állapotba kerül, ami valahol az ébrenlét és az alvás között található. Különösen alánlott azoknak, akik nagyon sokat agyalnak, és este sem bírják leállítani a fejben kattogó gondolatokat.  

Emellett a bőrsejtjek stimulálásával lelassíthatjuk a bőröregedés folyamatát, csökkenthetjük és halványíthatjuk a már kialakult és elmélyült mimikai redőket és késleltethetjük az újabb ráncok megjelenését. Rendszeres alkalmazása mellett a hatása a kezelés alatt és után is tartósan megmarad. 

Thai herba labdacs arc-, dekoltázs- és nyakmasszázs

A thaiföldi gyógynövényes gömbmasszázs módszer speciális kendőbe csomagolt gyógynövény keveréket használ. Használatuk nagyszerűsége pont a hatásuk fúziójában rejlik, mert egyrészt a gyógynövények hatóanyagainak segítségével az adott helyen lazítják, kezelik a területet, másrészről a mechanikai nyomás hatására, amit a megduzzadt labda nyomkodó, gyúró használatával fejt ki a használó, sokkal erőteljesebb a kezelés hatása. Így a masszázsok hatása nem csak jótékony, de lazító és stresszoldó hatásuk is sokszorozódhat nem beszélve a gyógynövények okozta kellemes és gyógyító gőzről, illatokról. Igazán tökéletes kiegészítője az olajos terápiáknak. 

Bodhi thai olajos talp- és lábszármasszázs

A thai olajos talpmasszázs célja a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása. A speciális masszázsfogásokkal az energiacsatornákra hatunk, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizáljuk.

A thai olajos talpmasszázs oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér- és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. Az eredménye azonnal tapasztalható.

Csakra-talpmasszázs

Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer. Egy olyan finom érintésterápia és energetikai kezelés, ahol a talpon keresztül tudjuk befolyásolni az egész csakrarendszert és ezen keresztül a belső elválasztású mirigyeket, megteremtve ezáltal a testi, lelki, szellemi harmónia hármasát a mellékhatásoktól mentesen.

doTERRA AromaTouch® technika

Az AromaTouch® technikát a testi-lelki egyensúlyi állapotának; homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki, de nagyszerű a megelőzés szempontjából is, hiszen kiváló egészségmegőrző eljárás.

Egyedülálló módszer az illóolajok hatásainak megtapasztalására. 

Raindrop Technique - a PALACKBA ZÁRT "CSONTKOVÁCS"

Egy kellemes, ellazult érzést ad egész testnek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket. Ez módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével. Az esőcsepp technika ösztönzi az energia áramlását a gerincvelőben, feloldja a blokkokat. A gerinc központi pillérünk. Összeköt minket a földdel és az éggel. A gerincen keresztül fut a központi idegrendszerünk, és egyes szakaszokon a gerinc idegei elhagyják a gerincvelőt és kiterjednek a test minden részére, beleértve a végtagjainkat és a szerveket. Az energia a gerincünkön keresztül és a gerincvonal mentén is megtalálja a 7 fő csakra- vagy energiaközpontot.

Aromaterápiás blokkoldás - avagy a beidegződések kiszimatolása

Szimatold ki rossz beidegződéseidet! Belső világod kalandora és felfedezője lehetsz, más szinteken tapasztalva meg mindazt, amivel magadban találkozol, és amit a vizualizációs képek során fellelsz. Az illatok által képes leszel ezekkel a blokkokkal, avagy tanító csomagokkal szembesülni, így felszabadulnak ez eddig lefogott rezgések, elfojtott érzelmek.

InnerAffection Terápia - Szeretetmasszázs

Az Érzelmi Test Gyógyítása és a Lelki Harmónia Visszaszerzése

Az InnerAffection Terápia egy olyan terápiás módszer, amely az energia test és az érzelmi test összekapcsolására összpontosít, segítve az érzelmi gyógyulást és a lelki harmónia visszaszerzését. Ez a terápia különbözik a hagyományos masszázsoktól, mivel intuitív energiamunkával és finom érintésekkel dolgozik, segítve az érzelmi blokkok feloldását és a stressz csökkentését. Az InnerAffection Terápia széles körben alkalmazható, beleértve a kismamákat is, akiknek segít az energiák egyensúlyának fenntartásában és az érzelmi jólét javításában a terhesség alatt. A terápia számos területen segít, mint például a stresszkezelés, érzelmi zavarok kezelése, kapcsolati konfliktusok megoldása, önfejlesztés, és még sok más. A terápia hozzájárul a gyermek egészséges fejlődéséhez, és segíti az érzelmek kreatív kifejezését, valamint erősíti a gyermek-szülő kapcsolatot. Továbbá segít a tanulási nehézségek, szociális problémák, és viselkedési problémák kezelésében.

Érintésmentes frissítő masszázs - a teljesen éber lélek és az egészséges szervezet hosszú életének titka.

Ha nem szereted, hogy hozzád érnek, akkor ez a masszázs neked lett kitalálva!

Hogyan képzeld el? Valószínűleg érezted már úgy, mintha az álmod valóságos lenne. Megvan az az ébredés utáni érzés, amikor elgondolkodsz azon, hogy vajon tényleg megtörtént-e, mert minden egyes pillanata annyira valósághű volt? Pontosan ugyanígy fogod átélni ezt a frissítő masszázst, aminek következtében ugyanúgy élvezheted a relaxációs masszázsok jótékony hatásait - a tested izmai ellazulnak, és felfrissülsz, miközben teljesen tudatában vagy annak, hogy senki egy ujjal sem nyúl hozzád.Spirituális technikák és eszközök az aktuális élethelyzeted és személyiséged elemzésére: