Nonverbális hipnózis - érintésterápia; 

alternatív stressz- és blokkoldási technikák

Nagyon sokszor felteszünk kérdéseket másoknak, azt várjuk, hogy mások válaszolják meg nekünk, hogy mi miért történik az életünkben, pedig a válaszok BENNÜNK vannak. Ezek a technikák kiválóak, hogy elcsendesítsük az elménket, így meghallhatjuk a felsőbb énünk csodás válaszait, a miértek szépen, lassan összeállnak és oldódnak bennünk a folyamatok. 

Kinek ajánlom:

  • Mindenkinek, aki szeretné megtapasztalni a belső békét és szeretne ellazult állapotba kerülni,

  • Mindazoknak, akik "szavak nélkül" szeretnének gyógyulni, mert távol állnak tőle a terápiás beszélgetések,

  • Azok számára, akik fizikai erőfeszítés nélkül szeretnék legyőzni a stresszt és megteremteni magukban a harmóniát,

  • Minden olyan betegségnél, ahol egyéb terápia nem alkalmazható,

  • A finomrezgések és energiák szerelmeseinek. 

Metamorf masszázs kezelés

Blokkoldás és stresszlevezetés egy finom módja, gyengéd érintéssel - az egyik leghatékonyabb lelki blokkoldó technika.

A megélés csendes belső folyamata ellazult állapotban.

Hawaii lomi-lomi arc-nyak-dekoltázs masszázs

Egyrészről a Lomi- lomi fő célja az, hogy segítsen feloldani a blokkokat, másrészről új irányból ad energiát, és áthangol.

Segít visszatalálni abba a harmóniába, melyben minden sokkal egyszerűbben, simábban, problémák nélkül működik. 

Csakra-talpmasszázs

Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer. Egy olyan finom érintésterápia és energetikai kezelés, ahol a talpon keresztül tudjuk befolyásolni az egész csakrarendszert és ezen keresztül a belső elválasztású mirigyeket, megteremtve ezáltal a testi, lelki, szellemi harmónia hármasát a mellékhatásoktól mentesen.

doTERRA AromaTouch® technika

Az AromaTouch® technikát a testi-lelki egyensúlyi állapotának; homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki, de nagyszerű a megelőzés szempontjából is, hiszen kiváló egészségmegőrző eljárás.

Egyedülálló módszer az illóolajok hatásainak megtapasztalására. 

a PALACKBA ZÁRT "CSONTKOVÁCS"

Egy kellemes, ellazult érzést ad egész testnek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket. Ez módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével. Az esőcsepp technika ösztönzi az energia áramlását a gerincvelőben, feloldja a blokkokat. A gerinc központi pillérünk. Összeköt minket a földdel és az éggel. A gerincen keresztül fut a központi idegrendszerünk, és egyes szakaszokon a gerinc idegei elhagyják a gerincvelőt és kiterjednek a test minden részére, beleértve a végtagjainkat és a szerveket. Az energia a gerincünkön keresztül és a gerincvonal mentén is megtalálja a 7 fő csakra- vagy energiaközpontot.

Aromaterápiás blokkoldás - avagy a beidegződések kiszimatolása

Szimatold ki rossz beidegződéseidet! Belső világod kalandora és felfedezője lehetsz, más szinteken tapasztalva meg mindazt, amivel magadban találkozol, és amit a vizualizációs képek során fellelsz. Az illatok által képes leszel ezekkel a blokkokkal, avagy tanító csomagokkal szembesülni, így felszabadulnak ez eddig lefogott rezgések, elfojtott érzelmek.


Egyéb; általam javasolt, de szolgáltatásként nem nyújtott kezelések, technikák: