Spirituális terápiák és tréningek

Sokan közülünk már hallottak a pszichológiai terápiáról, de talán kevesebben ismerik a spirituális terápia izgalmas világát. A spirituális terápia nem csak a testünket és elménket célozza meg, hanem a lélek mélyebb dimenziójára is összpontosít. A spirituális terápia nem feltétlenül kötődik egy adott valláshoz, és mindenkit tisztelettel fogadok, függetlenül vallási hátterétől. A terápia egy mély és személyes utazás, ahol a spirituális dimenziókra összpontosítunk, hogy megerősítsük a belső egyensúlyunkat és felfedezzük életünk mélyebb értelmét.

A spirituális utazás olyan felfedezés, amely a személyes fejlődés és belső gazdagság irányába vezethet. Fontos megérteni, hogy a tapasztalatoknak, érzéseknek, és gondolatoknak valós következményei vannak az életünkben. Gondolatainkkal és érzéseinkkel formáljuk a valóságot, amelyben élünk, és ezért kiemelkedően fontos tudatosan irányítani ezeket az energiákat.

A meditáció és más spirituális gyakorlatok segíthetnek abban, hogy tisztábban lássunk önmagunkban, és megtaláljuk a belső harmóniát. Azonban ne felejtsük el, hogy a spirituális út nem mindig könnyű, és időnként nehézségekbe ütközhetünk. A kihívások és váratlan fordulatok nem mindig jeleznek valamilyen spirituális hiányosságot, hanem inkább lehetőséget kínálnak a növekedésre és tanulásra.

A valódi spiritualitás nem azt jelenti, hogy elhagyjuk a mindennapi életünket vagy menekülési útvonalat találunk problémáink elől. A betegségek mögötti okokat meg kell vizsgálni, és nem minden probléma hozható összefüggésbe gonosz erőkkel. Ehelyett arról szól, hogy mélyebb értelmet és összhangot találjunk az életünkben, miközben megtartjuk a kapcsolatot a valósággal és a mindennapi kötelezettségeinkkel.

Az élet tele van változásokkal és kihívásokkal, de ezek nem csupán problémák vagy bonyolult helyzetek, hanem lehetőségek az önfejlődésre és belső gazdagságra. Amikor aktívan részt veszel saját életed alakításában, nyitott szívvel és tudatosan fogadod az élményeket. Tudom, hogy minden lépés, bárhol is tartasz az úton, hozzájárul az egyensúlyodhoz és a személyes fejlődésedhez. 

Ha bármikor segítségre van szükséged vagy szeretnéd, hogy elkísérjelek, szívesen tartok veled.

Spirituális szolgáltatásaim:

Spirituális terápia / tréning

A spirituális terápia célja a mélyebb önismeret elérése és a spirituális hiedelmek és értékek megerősítése. A terápia során az érzelmi és lelki problémáidat a spirituális dimenzióból nézve is megértheted és kezelheted. A segítek neked elérni a belső harmóniát és támogat a szellemi fejlődésedben. A folyamat egyéni igényekre szabott, és segít abban, hogy mélyebb megértést nyerj saját életcéljaidról, valamint erős kapcsolatot alakíts ki a szellemi dimenzióval. A spirituális terápia vagy tréning segít haladni a személyes spirituális utadon és növeli a tudatosságodat.

Energetikai kezelés

Az energetikai kezelés és (csakrarendszer) felmérés egy olyan folyamat, amely során a belső energetikai rendszer mélyebb megértésre és harmóniára törekszünk. Az energetikai felmérés egy részletes értékelést kínál a jelenlegi állapotodról, és azokkal összefüggő érzelmi, mentális és fizikai kihívásokról. Ez a folyamat segít azonosítani azokat a területeket, ahol további munka szükséges a belső egyensúly és harmónia eléréséhez. Ezen keresztül mélyebb betekintést nyersz saját energetikai rendszeredbe és annak működésébe. Az energetikai kezelés során alkalmazott érintéses és energetikai módszerek segítenek harmonizálni, tisztítani és erősíteni a csakrákat, amelyek az életenergia zavartalan áramlását támogatják. Ennek eredményeként újra felfedezheted az érzékenységed, amely lehetővé teszi a test, az elme és a lélek egyensúlyának és harmóniájának kialakítását. A konzultáción megbeszéljük az élethelyzeteteket, a célokat, és összpontosítunk azokra az energetikai területekre, amelyeken változtatásra van szükség. Ezen információk alapján egyéni kezelési tervet dolgozok ki. 

Reinkarnációs utazás

Ajánlott visszatérő, szervi elváltozás nélküli fájdalmak esetén. Tartós, indokolatlan rosszkedvűség vagy levertség érzeténél. Továbbá ajánlott azoknak, akik szeretnék átélni ezt a csodálatos élményt és azoknak, akik már csak egy helyen nem keresték a választ a kérdéseikre:
ELŐZŐ ÉLETEIKBEN. ~
"A reinkarnációs élmények nagyon érdekesek. Senki nem tudja valójában, hogy létezik-e reinkarnáció, voltak-e előző életek vagy sem. Ez hitkérdés. Nyilván aki hisz benne, az azt mondja, hogy van, és nagyon sokan vannak, akik azt mondják, hogy nincs. Ettől függetlenül olyan élményei, amelyek egészen biztosan nem ebben az életben történhettek meg, lehetnek annak az embernek is, aki hisz a reinkarnációban, és lehetnek annak is, aki nem. Az úgynevezett reinkarnációs terápiát végezheti olyan terapeuta, aki hisz a reinkarnációban, és olyan is, aki nem. A kliens azonban bármit is mond – függetlenül attól, hogy élményeit valóban valamelyik előző életében élte meg vagy sem -, az róla szól, a mostani életéről és problémáiról, tehát terápiásan hasznos. Szerintem ez a kulcs." - Kövesi Péter szavaival élve

Számmisztika (numerológia) elemzés

Numerológia másnéven számmisztika, az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból és a név betűinek számértékeiből következtet. Alapvetése, hogy a számok nem csak mennyiségi, hanem minőségi mutatóval is rendelkeznek. Egyénre szabott számmisztikai elemzésem az élet minden területére betekintést ad. Az elemzés nem kalkulátor segítségével készül. Személyes intuícióim segítenek abban, hogy kifinomultabb képet adhassak az igénylő számára.

Bővebb iformáció: https://www.boldogleszek.hu/elemzes 

Kristályterápia

A kristályterápiának vannak energetikai, mentális és spirituális formái. A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is. Hogy milyen féldrágaköveket érdemes viselni vagy terápiás kezelésre használni, ahhoz jelentkezz egy konzultációra akár online is, és személyre szabottan segítek kiválasztani az aktuális élethelyzetednek megfelelőt / megfelelőeket. (Kristályokat vásárolni nem tudsz nálam, csak a kiválasztásukban segítek.) A kristályterápia minden korosztály számára biztonságos.

Bővebb iformáció: https://www.boldogleszek.hu/elemzes

Lebegő meditáció / vezetett meditáció

Igen; szokatlannak tűnhet, ha egy felnőtt ember arra vállalkozik, hogy megringassák, pedig csodálatos megélni ezt az élményt. Különleges érzés a kendőbe bújva relaxálni; a súlytalan lebegés különös érzetet kelt. A ritmikus mozgás segít a szorongások, félelmek, feszültségek leküzdésében. Nem véletlenül nyugszanak meg a babák, amikor ringatják őket. A lassú hintázás egységbe hozza az agyféltekéket, nyugtatja az idegeket, kikapcsol, megszünteti a negatív gondolatokat és érzelmeket, a pihenés pedig energiával tölt fel. Ebben az állapotban tudjuk a testet, elmét tudatosan ellazítani, kapcsolatba lépve tudatalatti világunkkal, a hintázó mozgás segíti a kikapcsolódást és az elmélyülést. A lebegő meditációt korra, nemre tekintet nélkül bárki kipróbálhatja. Súly: max. 200 kg / Magasság: max. 205 cm. Előzetes konzultáció alapján, személyre szabottan neked készítem a meditációt. A vezetett meditáció során végigvezetlek a gyakorlat alapvető lépésein. Ez történhet személyesen, vagy telefonon / online is. Elmagyarázom, hogyan viselkedik az elme a meditáció során, és rávezetlek egy konkrét meditációs technikára. A meditáció kezdőknek is ugyanolyan hatásos, mint a haladóknak. Sőt, akár még a gyerekeknek is! A meditáció jobbá tudja tenni az életedet, főleg, ha stresszes életet élsz... Természetesen találsz az interneten is sok jó vezetett meditációt, de a lényeg mindig az lesz, hogy csináld! Amennyiben időpontot foglalsz hozzám, nemcsak sajátodnak fogod érezni a meditációt, de a "Nincs nekem időm itt üldögélni és a légzésemre figyelni, rengeteg dolgom van!" kibúvót is kiküszöbölöd, mert tudod, hogy számítok rád, hogy a megbeszélt időpontban ott leszel. 

 Bővebb információ: https://www.boldogleszek.hu/meditacio

TAROT kártya elemzés és tanácsadás - Fedezd fel az életed titkait!

A Tarot kártyák egy ősi és misztikus eszköz, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak a jelenlegi helyzetedbe és segítenek feltárni a jövő lehetséges forgatókönyveit. Ha szembenézel egy kihívással, vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy a sorsodra, a Tarot segítségével tisztábban láthatod az utadat. A misztikus kártyalapokkal elindulhatsz a saját belső utad felfedezése felé. A Tarot nem csupán egy divatos játék vagy jóslás eszköze, hanem egy évezredeken átívelő bölcsesség és intuíció forrása, amely képes megválaszolni a kérdéseidet és irányt mutatni az életednek.

Szolgáltatásaim:

  • Tarot kártya elemzés: Bátran tedd fel a kérdésed! A kártyák segítségével alaposan megvizsgáljuk a helyzetet, és a különböző lapok értelmezésével részletes és inspiráló válaszokat találhatsz.
  • Életút tanácsadás: Engedd, hogy vezesselek a jövőd felé! Az életutadat értelmezve, a Tarot segít megvilágítani az utadat, hogy a lehetőségeidet a legjobban kihasználd.
  • Sors kihívások megoldása: Bármilyen kihívással nézel is szembe, a Tarot segíthet megtalálni a megoldást és az erőforrásokat a nehézségeid leküzdéséhez. Segít megérteni a jelenlegi helyzetedet és megtalálni a módját, hogyan érheted el a kívánt célokat.
  • Szellemi fejlődés támogatása: A Tarot nem csupán jóslás, hanem egy eszköz a szellemi fejlődéshez is. Fedezzük fel együtt a benned rejlő potenciált és lehetőségeket!

Néhány témakör a teljesség igénye nélkül:

Problémamegoldás

A Tarot kártyák hasznosak lehetnek a problémák megértésében és megoldásában. A kártyák segítségével betekintést nyerhetsz a probléma gyökerébe, és új perspektívákat találhatsz a megoldáshoz. A kártyák értelmezése segíthet a problémák feldolgozásában és a megfelelő lépések megtételében.

Ki vagyok én és hova tartok?

A Tarot kártyák segíthetnek mélyebb önismeretre és az identitásod felfedezésére. A kártyák értelmezése segíthet megérteni, hogy ki vagy valójában, és milyen irányba tartasz az életedben. Ezáltal segítséget kaphatsz a személyes fejlődésben és az életcéljaid megtalálásában.

Hogyan tovább? Döntési kérdések / dilemma

Ha bizonytalan vagy a következő lépéseidben, a Tarot kártyák segíthetnek iránymutatást adni. A kártyák értelmezése segít megérteni a jelenlegi helyzetet, és megtalálni a legjobb utat előre. Betekintést nyújt a lehetséges következményekbe és segít megtalálni a legjobb utat előre. Ezáltal támogatást kaphatsz a döntéshozatalban és a bizonytalanság leküzdésében. 

Párkapcsolati elemzések

A Tarot kártyák segíthetnek megérteni és felfedezni a kapcsolataidat, legyen szó párkapcsolatról, szülő-gyermek viszonyról, testvérek közötti kapcsolatról, főnök-beosztott viszonyról vagy barátságokról. A kártyák értelmezése segíthet betekintést nyerni a kapcsolat dinamikájába, a kommunikációba és a lehetséges kihívásokba. Ezáltal segítséget kaphatsz a kapcsolatok fejlesztésében és az egészséges kapcsolati minták kialakításában. A Tarot kártyák segítségével átfogó képet kaphatsz a kapcsolataidról, és segíthetnek abban, hogy jobban megértsd és fejleszd ezeket a kapcsolatokat az életedben.

Gyerekkor

A Tarot kártyák segíthetnek felfedezni a gyermekkorod hatásait és azokat a tapasztalatokat, amelyek befolyásolhatják a jelenlegi életedet. A kártyák értelmezése segíthet megérteni, hogyan formálódtak a hiedelmeid, a viselkedésed és a kapcsolataid a gyermekkorodban. Ezáltal mélyebb megértést kaphatsz önmagadról és azokról a mintákról, amelyek hatással vannak a jelenlegi életedre.

Szorongásaim / nehézségeim

A Tarot kártyák segíthetnek megérteni és kezelni a szorongásokat és nehézségeket az életedben. A kártyák értelmezése segíthet az okok és a gyökerek felfedezésében, valamint új megközelítéseket és perspektívákat kínálhat a szorongások leküzdéséhez és a nehézségek kezeléséhez.

Mit kellene elengednem? 

A Tarot kártyák segíthetnek felismerni és megérteni azokat a dolgokat, amiket el kell engedned az életedben. A kártyák értelmezése segíthet azoknak a mintáknak és viselkedéseknek a felismerésében, amelyek már nem szolgálnak téged, és segíthet megtalálni a módját, hogyan engedhetsz el és hozhatsz pozitív változásokat az életedben.

Elfolytott harag

A Tarot kártyák segíthetnek megérteni és feldolgozni az elfolytott haragot az életedben. A kártyák értelmezése segíthet az okok és a gyökerek felfedezésében, valamint segíthet megtalálni a módját, hogyan engedhetsz a haragból és hozhatsz egyensúlyt és békét az életedben.

Pénzügyi kérdések

A Tarot kártyák segíthetnek megérteni és kezelni a pénzügyi kérdéseket az életedben. A kártyák értelmezése segíthet az anyagi helyzeted megértésében, a pénzügyi minták felismerésében és segíthet új megközelítéseket találni a pénzügyi stabilitás és jólét eléréséhez.

Előző életek

A Tarot kártyák segíthetnek felfedezni és megérteni az előző életek hatását az életedre. A kártyák értelmezése segíthet az előző életekben megtapasztalt leckék és tapasztalatok felfedezésében, valamint segíthet megérteni, hogy hogyan befolyásolhatják a jelenlegi életedet. Ezáltal mélyebb megértést kaphatsz a kapcsolataidról, a sorsodról és az életutadról.

Hiszem, hogy mindenki egyedi, és így a Tarot is mindenkit egyedi módon szólít meg. Minden elemzés és tanácsadás személyre szabott, az egyedi helyzetedre és kérdéseidre fókuszálva.

Minden konzultáció bizalmas és diszkrét. Bátran megoszthatsz velem bármilyen kérdést vagy aggodalmat, és garantálom, hogy a beszélgetésünk teljesen köztünk marad.

Bár nem tudom pontosan megjósolni a jövőt, a tarot kártyák segítségével betekintést nyerhetsz a lehetséges jövőbeli irányokba, melyek iránytűként szolgálhatnak. Annak ellenére, hogy nem hoznak abszolút válaszokat vagy konkrét jóslatokat, segítségükkel megértheted a körülötted zajló energiákat és lehetőségeket. 

Online foglalás

A foglalásod e-mailben igazolom vissza.

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. A prevencióban segítek, ugyanis a lelki betegségek nem egyik pillanatról a másikra alakulnak ki, ezért érdemes idejében tenni a megelőzésük érdekében, akkor, amikor a lelki egyensúlyunk még nem billen ki középpontjából. Az általam végzett hipnózis (TEÁOR '08) fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604) és az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik. Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.