BLOG

Nagymértékben támaszkodunk az elektronikus berendezésekre, amelyek negatívan befolyásolják az energiaszintünket. Adrenalin szintünk nő a mobiltelefon csengőhangok és új e-mailek érkezésekor.

tudtad-e

2021.01.21

̶ Segít a tudatalattiban rejtőző okok feltárásában és a negatív érzések semlegesítésében.

Az online konzultáció lehetőségét elsősorban a mostani krízishelyzetre való tekintettel hoztam létre, biztonsági, egészségügyi szempontból, hogy ebben a szóban forgó állapotban se felejtsük el:

A jelenlegi helyzet gyakorlatilag mindannyiunk életét befolyásolja valamilyen módon és az új helyzethez való alkalmazkodásban segíthet, ha az esetleges aggodalmainkat tudatosítjuk magunkban, megfogalmazzuk és szükség esetén meg is beszéljük ezeket valakivel.

Mi a pánikroham? A pánikroham a test normális félelmi reakciójának eltúlzása. Mindnyájunk szervezete termel adrenalint, ezért életünk során valamikor mindannyiunkat elfoghat a pánikroham. A pánikbetegség súlyos egészségügyi probléma a fejlett országokban.

A tudatalatti elme egy óriási számítógép, a tudatos elme programozza a tested érzékelései által (látvány, hang, íz, érintés, illat), valamint a gondolatokon és érzéseken keresztül. A tudat alatti elmében raktározódik el minden és belső programként fut. Tudatunk felejthet, tudatalattink soha. Sok minden, ami tudatos figyelmünket elkerülte, tovább...