BLOG

Az emlékek mindannyiunk életének sarkalatos részét képezik. Örömteli pillanatok, fontos események és tanulságos történések mind megörökölnek az elménkben. De vajon mindig megbízhatóak ezek az emlékek? Egyre több kutatás azt mutatja, hogy az emlékezetünk nem olyan hűséges, mint azt elhinnénk. Ennek okait és következményeit járjuk most körül ebben a...

Nagymértékben támaszkodunk az elektronikus berendezésekre, amelyek negatívan befolyásolják az energiaszintünket. Adrenalin szintünk nő a mobiltelefon csengőhangok és új e-mailek érkezésekor.

tudtad-e

2021.01.21

̶ Segít a tudatalattiban rejtőző okok feltárásában és a negatív érzések semlegesítésében.

Az online konzultáció lehetőségét elsősorban a mostani krízishelyzetre való tekintettel hoztam létre, biztonsági, egészségügyi szempontból, hogy ebben a szóban forgó állapotban se felejtsük el:

A jelenlegi helyzet gyakorlatilag mindannyiunk életét befolyásolja valamilyen módon és az új helyzethez való alkalmazkodásban segíthet, ha az esetleges aggodalmainkat tudatosítjuk magunkban, megfogalmazzuk és szükség esetén meg is beszéljük ezeket valakivel.

Mi a pánikroham? A pánikroham a test normális félelmi reakciójának eltúlzása. Mindnyájunk szervezete termel adrenalint, ezért életünk során valamikor mindannyiunkat elfoghat a pánikroham. A pánikbetegség súlyos egészségügyi probléma a fejlett országokban.