Rólam

Pittich Éva vagyok. 1985-ben születtem Tatabányán. Eredeti végzettségemet tekintve gazdasági informatikus, illetve pénz és számviteli szakember vagyok. A gazdasági pályán eltöltött évek során folyamatosan szembesültem az emberek magánéleti problémáival is, melyek felett nem lehetett elsiklani.

Emellett családi és baráti környezetem gyakran kérte ki véleményem döntési helyzetekben, párkapcsolati problémák kapcsán. Ezt a területet annyira magaménak éreztem, hogy nem elégedtem meg az ösztönös tanácsadással és IACM-CLBC fokozattal rendelkező coach, illetve az A.I.A követelményeinek megfelelő hipnózis szakértő lettem.

Fontosnak tartom, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, ami jótékony hatással van életminőségünkre. Ezen elv kapcsán a hagyományos gyakorlatok mellett, különböző alternatív technikákkal fejlesztem a hozzám fordulókat, mind magánéleti, családi, üzleti területeken. A fejlesztési folyamatok jelentenek számomra kihívást és örömöt, legyen szó egyénikompetenciákról, vagy céges innovációról.

Az élet bonyolult, és ha szeretnéd megérteni, akkor rá kell szánnod az időt, hogy tényleg el tudj gondolkodni rajta.

Johann Hari

Többszörösen minősített, posztgraduális tanulmányokkal, széleskörű elméleti és gyakorlati jártassággal rendelkező, ontológiai önismereti Life és Business Coach, Mediátor, Hipnózis szakértő, Numerológus, Érintés- és aromaterapeuta, Babamasszőr és Babamasszázs oktató – holisztikus mentor vagyok.

Nemzetközi fokozattal rendelkezem Life és Business coach, Hipnózis és Mediátor területen.

2016. augusztusban elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzése az orvosi ízületi és- izomragasztás; Kinesio-Tape technikába 

2017.05.06-től a Magyar Coachszövetség Alapítvány –Magyar Coachok Szövetsége a Rezilienciáért, azaz az Életminőség és a Szervezeti Kultúra Javításáért Alapítvány- tiszteletbeli tagja.

2019.05.26-tól rendelkezem az American International Association nemzetközi hipnózisegyesület sztenderdjével, illetve minden A.I.A követelménnyel

2022. januárban Személyiségfejlesztő, Numerológus, Kristályterápia szakirányú továbbképzés

2022-ben elsajátított aroma-és érintésterápiás akkreditációk: Aromatouch Technique / Metamorf masszázs kezelés / Hawaii lomi-lomi arc-nyak-dekoltázs masszázs / Indiai ayurvédikus fej- és arcmasszázs / Japán arcmasszázs / Thai herba labdacs arc-, dekoltázs- és nyakmasszázs / Bodhi thai olajos talp- és lábszármasszázs / Csakra-talpmasszázs / Raindrop Technique

2023. márciustól Babamasszőr és Babamasszázs oktató képesítés

2023. október Energetika tanfolyam - Spiritualitás

2023 októberében sikeresen teljesítettem a Spirituális tanácsadó és tréner képzést, és hivatalosan a nemzetközi szervezet, az I.A.P.G. (International Academy of Personal Growth) tagjaként folytathatom pályafutásomat.

2023 december Tarot kártya elemző és tanácsadó minősítést szereztem.

2024 márciusában elsajátítottam a Szertartásvezető képzést, amely során mélyreható ismereteket szereztem a szertartások és rítusok terén.


2021-ben rosszindulatú daganat diagnózisával találkoztam, és ennek hatására kezdtem felfedezni és elsajátítani a holisztikus megközelítéseket, amelyeket aktívan alkalmazok segítői pályafutásom során.

Az önképzés és a tanulás egyébként is nagyon fontos az életemben, mindig igyekszem fejlődni, folyamatosan képzem magam, hogy a teljes személyiségükre összpontosítva segítsek azoknak, akik fejlődni, változni akarnak és jobban meg szeretnék ismerni magukat. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egyszerre élvezem a tanulást és a megszerzett tudás továbbadását, a tanítást is.

Komplex tudásom nem csak egy-egy területre, hanem a problémák gyökerére koncentrál. A holisztikus megközelítés segít az életminőség javításában, az életcél megtalálásában, a stressz kezelésében, a kapcsolatok javításában és az önismeret fejlesztésében is. 

A megtanult technikákat hatékonyan és kombináltan alkalmazom, legyen szó akár segítő vagy terápiás folyamatról, akár üzleti stratégia kialakításáról. Az együttműködésünk legfontosabb előnye, hogy személyre szabott segítséget, figyelmet, korrekciót és útmutatást kapsz. Az általam nyújtott támogatás magában foglalja a részletes magyarázatokat, amelyek segítségével könnyebben elérheted a céljaidat, kezedbe kerül az irányítás életed minden területén. Részletesen kifejtem, hogy miért és hogyan működik vagy nem működik valami, így tisztán fogsz látni és megérted az összefüggéseket. Minden ember egyedi, ezért mindig figyelembe veszem az egyéni igényeket és preferenciákat. Legyen szó gyermekekről, felnőttekről vagy vállalkozásokról, mindig az egyénre szabott megoldásokat keresem. Ennek köszönhetően jóval hatékonyabbá és eredményesebbé válik a közös munkánk.