HAWAII LOMI-LOMI ARC-NYAK-DEKOLTÁZS MASSZÁZS

A masszázs hatásmechanizmusa nagyon komplex és sokkal inkább hat az energiarendszerre, mint a fizikai testre. Azonban a fizikai test problémái is a gyógyulás útjára lépnek a mentális, érzelmi és spirituális blokkok feloldódása révén. A relaxált állapotban hitrendszerek kérdőjeleződnek meg, oldódnak fel... 

Egyrészről a Lomi- lomi fő célja az, hogy segítsen feloldani a blokkokat, másrészről új irányból ad energiát, és áthangol.

Gyógyító energiák szabadulnak fel

Stabilizálódnak az érzelmek

Megszünteti a stressz során keletkezett test és lelki görcsöket

Elindít a fejlődés útján
ALOHA: "Itt és most megosztom veled a bennem lévő szeretetet." 

Ahhoz, hogy megértsük ennek a masszázsnak a lényegét, kicsit foglalkoznunk kell a "huna", a polinéz életfilozófia gyökereivel.  

A huna filozófia hisz abban, hogy a negatív viselkedés vagy gondolatok, a negatív élmények miatt a test elveszíti a harmonikus együttműködését a környezetével, és a betegségek oka nem más, mint ennek az elveszített harmóniának és a szeretet hiányának a megjelenése fizikai szinten.

Talán úgy a legegyszerűbb megértenünk, hogyan kapcsolódik a lomi-lomi masszázs ehhez az életfilozófiához, ha tudjuk: a lomi-lomi masszázs egyik neve a "szerető kéz", ahol a masszőr teljes szívével, minden szeretetével kell, hogy a páciense felé forduljon.

Az ősi polinéz kultúrában a különböző életszakaszok közötti váltások alkalmával sámánokhoz fordultak az emberek, akik a masszázs alkalmazása révén mintegy átsegítették a pácienst az új életszakaszba azáltal, hogy feloldották bennük azokat a blokkokat, félelmeket, szorongásokat, melyek gátolták az új életszakaszba lépést. Ezért a lomi-lomi masszázst "változó masszázsnak" is nevezték, mert a kezelés végére az érintett érezhette, hogy teljesen más belső hozzáállás alakult ki benne önmagával, az élethelyzetével, az előtte álló új élettel kapcsolatban.

A lomi-lomi masszázs gyengéd érintéssekkel, simogatásokkal "dolgozik", melyek képesek feloldani a blokkokat és hozzásegíteni a pácienst a gyógyuláshoz. 

A masszőr mozdulatai az óceán hullámzását utánozzák, mely valósággal a karjaiba veszi és elringatja a pácienst, aki teljesen relaxált állapotba kerülve adja át magát a blokkoktól való feloldódásnak. Ilyenkor az emberek általában elgondolkodnak a múlton, a hitükön, azon, hogy mire is vagyunk "beprogramozva".


A konkrét, kézzelfogható hatások:

 • stresszoldás
 • az idegrendszer nyugtatása
 • oldja a szorongást
 • az érzelmi feszültségek kioldódnak
 • jobb közérzetet eredményez
 • enyhíti a fejfájást, a nyakfájást és a fáradtságot
 • javul az immunrendszer működése
 • az izmok ellazulnak
 • a vérkeringés és a nyirokkeringés fokozódik
 • javul a szervezet anyagcseréje
 • javítja a bőr egészségét; csökkenti a stresszvonalakat
 • a méregtelenítés beindul
 • növekszik a sejtek oxigén felvevő képessége

Összegezve, a lomi-lomi masszázs amellett, hogy egy rendkívüli módon kényeztető, szeretettel átitatott élmény, számtalan lelki, érzelmi, és fizikai traumától képes megszabadítani a testet. Segít visszatalálni abba a harmóniába, melyben minden sokkal egyszerűbben, simábban, problémák nélkül működik.

MIÉRT OLYAN HATÉKONY MÉG AZ ARCMASSZÁZS?

A gyenge vérellátás, a fáradtság és a stressz gyakran okoznak ráncokat és sápadt arcbőrt. Az arcmasszázs megmozgatja az elgémberedett arcizmokat, élénkíti a vérkeringést, így visszatér az arcbőr természetes színe, és ismét egészséges kinézetű lesz. Masszázs közben ráadásul pihenhetsz is, így megszabadíthatod a testedet a feszültségtől és a stressztől, ami negatív hatással van nem csak a fizikai, hanem a mentális oldalunkra is. Mérsékli a fáradtságot, frissít, oldja a stresszt, csillapítja a fejfájást!

MEGNYUGTAT, RELAXÁL ÉS SEGÍT CSÖKKENTENI A RÁNCOKAT IS.

A Lomi-Lomi masszázs különleges kezelése nemcsak hogy a testet, de a lelket is ápolja.

Megújult test, megújult lélek - A lomi-lomi, egy igazi szellemi élmény és változás

Ne agyalj, ne gondolkodj, mindig a jelenre koncentrálj és ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá. Szembesülj velük és engedd el. Ezzel az elengedéssel egy időben lehetőséget nyújtasz a magad számára, hogy a megoldás bekacsintson az ajtódon. Erre ad lehetőséget ez a páratlan masszázs forma. Csak lépj ki az elmédből és figyelj, figyelj a belső kommunikációdra, figyelj befelé és a bölcsesség megérkezik! Egy igazi dimenzióváltás, mely felemel.

 • Te is úgy gondolod, hogy különleges megtapasztalás lehet ellazult állapotban megengedni magadnak, hogy tudatalattid kreatív megoldást mutasson lelked problémáira vagy jelenlegi élethelyzetedre?
 • Esetleg szeretnél megszabadulni a téged gátló negatív érzelmi mintáktól?

 • Egyszerűen szeretnél megszabadulni a stressztől?


Próbáld ki, és győződj meg magad arról, hogy lelki blokkok oldása, és a tökéletes egyensúly elérése a Hawaii lomi-lomi arc-nyak-dekoltázs masszázs segítségével lehetséges! 

(Minden korosztályon lehet alkalmazni, nincs ellenjavallat, nincs kizáró körülmény!)


Szeretettel várom bejelentkezésedet. Hawaii lomi-lomi arc-nyak-dekoltázs masszázs                                       5.500 Ft
/1 alkalom 35 perc/

5,5 egység

Bérlet árak: 

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek, azt is megteheted.


Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetében kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.