Csakra-talpmasszázs


Egy csodás utazás, mely során megtapasztalható a teljes nyugalom és ellazulás. 

A csakra-talpmasszázst Marianne Uhl alkotta meg. Felfedezte, hogy a masszázs során nem csak a testi változás történik meg, hanem a lelki élet mélységeibe is bepillantást nyerhetünk. Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer. Egy olyan finom érintésterápia és energetikai kezelés, ahol a talpon keresztül tudjuk befolyásolni az egész csakrarendszert és ezen keresztül a belső elválasztású mirigyeket, megteremtve ezáltal a testi, lelki, szellemi harmónia hármasát a mellékhatásoktól mentesen. Segíthet beindítani a test öngyógyító erőit. Célja, hogy a mélyen lerakódott, eltemetett testi és lelki érzeteinket felhozza, majd az energiák segítségével összhangba, egyensúlyba hozza.

A reflexológiához hasonlóan a talp zónáin keresztül a belső elválasztású mirigyekre hat oly módon, hogy a talpat csupán finom, gyengéd mozdulatokkal érintjük. Ezáltal, szinte "észrevétlenül", fájdalommentesen hatunk az egész szervezetre. 

Az emberi testre vonatkoztatva a csakrák azok a helyek, ahol intenzív energiaáramlás történik. A testen hét ponton található ilyen terület, amelyeknek megvan a talpon is megfelelő reflex pontja.

Ez a hét hely, ahol a test leginkább felveszi a külvilág impulzusait, majd feldolgozza. Ha az energia szabadon áramlik a csakrákban, az ember egészséges, de ha valami miatt az energiaáramlás akadályoztatott, testi és lelki diszharmónia léphet fel.  

A csakraenergiák masszírozásával nemcsak a testi gyógyulást segíthetjük, hanem teljes harmoniánkat helyreállíthatjuk. 

Lelki szinten oldhatja a negatív érzéseket, a rég eltemetett érzeteinket felhozva. A kezelés hatására pozitív tudatállapot változás áll be, - eleinte szinte észrevétlenül - amely magával hozhatja a béke és a szeretet áramlásának intenzív érzetét is. Testünk, idegrendszerünk ellazul, nyugodtabbak, higgadtabbak és türelmesebbek leszünk önmagunkhoz, másokhoz és nem utolsó sorban öngyógyító erőinket is aktívabbá varázsolja. 

Testi szinten harmonizálhatja a hormonrendszert, erősítheti az immunrendszert, csökkentheti a fizikai tüneteket, pl. ízületi problémák, derékfájás, emésztési problémák, keringési problémák, pajzsmirigy alul- vagy túlműködés, fejfájás.... stb. , azok átminősülhetnek, így harmóniába kerülhetsz önmagaddal.​ 

Segítség felnőtteknek többek között:

 • Szorongás
 • Alvászavar
 • Gyász feldolgozása
 • Válás feldolgozása
 • Krízishelyzetek
 • Kommunikációs problémák
 • Stressz, pánik, depresszió
 • Személyiségfejlődés elakadása
 • Önszeretet és önbecsülés hiánya esetén

Segítség gyerekeknek többek között: 

 • Magatartási zavarok
 • Gyermek- és serdülőkorban megélt nehéz érzelmi események (haláleset, válás, kirekesztettség)
 • Jellegzetesen a gyermekkorban kezdődő szorongásos zavarok
 • Étkezési zavarok
 • Nem organikus ürítési zavarok, mint enuresis (bepisilés) esetén

Mindenkinek ajánlott, aki szeret ellazulni, szereti, ha a lábát babrálják. Aki szeretne könnyedén megszabadulni a lelki és testi mérgektől, a régi, már rég elengedésre váró traumáktól. Aki csak relaxálni szeretne. Aki törődésre vágyik. Aki gyakran feszült, vagy stresszes életmódot folytat.

Igény szerint a lelki problémák oldását különböző módszerekkel tudom segíteni, hogy minél mélyebben kitisztíthassuk a testből és a csakrákból ezeket a blokkokat.

Kontraindikáció, ellenjavallat:

A csakra-talpmasszázsnak és terápiának nincs ellenjavallata. A talpmasszázs alkalmazását 1,5-2 éves kor körül elkezdhetjük és egészen idős embereknél is használhatjuk.

A talpcsakra masszázs az egészségmegőrző technikák csoportjába tartozik, frissít, relaxál, segíti a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítását, ennek ellenére mindennapos használata nem ajánlott.

 Ne hagyd, hogy a lelki, fizikai elakadásaid befolyásolják az életedet. Te is megérdemled, hogy jól, és egészségesen élj. 

Szeretettel várom bejelentkezésedet.   

Csakra-talpmasszázs                                                                                      5.500 Ft
/1 alkalom 35 perc/

5,5 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek, azt is megteheted.


Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetében kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.