Indiai ayurvédikus fej- és arcmasszázs

Leginkább stresszoldó hatásáért kedveljük. Segítségével nem csak a stressz csökkenthető, de a kimerültség is.

A fejmasszázs, hindu neve: Champi. Hosszú múltra tekint vissza Indiában. Az indiai fejmasszázs alapját adó masszázs technikát hagyományosan a fodrászok gyakorolták.

Az indiai fejmasszázs alapja az Ayurvédikus gyógyítás rendszeréhez kapcsolható. Az Ayurvéda az élet tudománya. Egy átfogó gyógyító rendszer. Célja, hogy megtanuljuk, hogyan uraljuk életünket betegség nélkül. A masszázs ezzel együtt nem pusztán holisztikus terápia, hanem egyfajta öregedésgátló, bőrregeneráló kezelés is egyben, amely megszünteti a ráncokat és kisimítja az arcot. Nem utolsósorban pedig azért is átvehetjük az indiai nők, férfiak és gyerekek által ősidők óta követett hagyományt, hogy a hajunknak egészséges csillogást kölcsönözzünk.

A fej gyógyászatbeli és egészségügyi szerepét nem lehet eléggé hangsúlyozni. A testen legfelsőbb, középponti helyet foglalja el és a minden egyes személyre jellemző tudati, lelki és fizikai egyedi sajátosságok székhelye is egyben. Így tehát ez a keleti fejmasszázs nem egyszerűen a fej masszírozása, hanem a teljes test egészségének javítása, mégpedig a fej, mint kulcs használata által.

Előnyei:

 • Arc, fej, váll, nyak és a hát izomfájdalmainak enyhítése. (Hosszabb kezelés esetén teljesen el is mulasztja.)
 • Nyak és váll izületek mobilitásának növelése.
 • Javítja az agy vérkeringését, oxigén ellátását, gerincfolyadék áramlását.
 • Csökkenti a magas vérnyomást.
 • Feszültség eredetű fejfájás, orrdugulás, állkapocs merevség enyhítése.
 • Szemmegerőltetés enyhítése - nyugtatja a látószerveket, ritkábban lesz tapasztalható általa a szemek fáradsága, szúrása, érzékenysége is.
 • Energiaszint emelése.
 • Enyhe depresszió oldása.
 • Elősegíti a relaxációt.
 • Koncentrációképesség javítása, kreatív gondolatok növelése.
 • Feledékenység, memóriazavar javítása.
 • Pihentetőbb alvás elősegítése.
 • Erősebb immunrendszer.
 • Szebb bőr, fényes haj.
 • Hajnövekedés elősegítése.

Emellett remek módszer arra, hogy lecsitítsunk egy gyereket, aki nem tud elaludni, felfrissítsük magunkat az íróasztal mellől, és / vagy szeretteinknek kedveskedjünk vele.

Rohanó életünk során legtöbbször megvonjuk magunktól a csendet és nyugalmat, állandó stressznek kitéve. Továbbá a számítógépek elterjedésével egyre több ember végez irodai munkát. Számos rendellenesség figyelhető meg, a stresszes életmód, és a rossz testtartás következményeként, mint például a különböző gerinc betegségek, a renyhe bélmozgás, az emésztési nehézségek, vagy akár az álmatlanság is.

Ahhoz, hogy fenn tudd tartani a szervezeted biológiai egyensúlyát, fontos, hogy helyre állítsd lelked harmóniáját is, mert ez segíti a test sejtjeinek öngyógyító folyamatait a meridián rendszeren keresztül.

Ez a fejmasszázs prevencióként nagyszerűen alkalmazható egészségünk megóvása, illetve fenntartása érdekében.

Mivel az arcon minden belső szerv reflexpontja megtalálható, ezért nem csupán egy egyszerű arcmasszázst kapsz, hanem úgy fogod érezni magad a kezelés után, mintha az egész tested átmasszíroztam volna.

Hogyan történik a masszázs?

A masszázs alatt a végig ülve maradsz. Az egész fej, a hajas fejbőr, arc, fül, nyak, váll, a karok és a lapockák is sorra kerülnek. 
Lehetőleg smink, ékszer és kontakt lencse nélkül egy kényelmes ruhában érkezz, 

A masszázs történhet ruhában, vagy a felső testet (a vállakat, karokat) szabaddá téve. Ez utóbbi esetben olajat is tudok használni a bőrön. Egyébként szárazon történik a kezelés.

Számos előnnyel jár a Champi. Mind fizikai, mind pszichikai szinten. Pozitív hatással van minden szempontból az életünkre. Holisztikus, test-lélek-szellem szintjén hat.

Te mikor kapcsoltál ki utoljára?

Amit azonnal megkapsz az Ajurvédikus masszázstól, az a nyugalom, teljes ellazulás, a feszültségből eredő fejfájás csillapítása és még sorolhatnám.

Gyere és tapasztald meg magad az előnyeit.

Szeretettel várom bejelentkezésedet.    

Indiai ayurvédikus fej- és arcmasszázs                                                  10.000 Ft

1 alkalom /60 perc/

10 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek, azt is megteheted.

Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetében kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.