Thai herba labdacs arc-, dekoltázs- és nyakmasszázs

Az arcmasszázs ősidők óta bevált gyakorlat. Réges-régen az emberek rájöttek, hogy a dörzsölés, simogatás és egyéb masszázsok hatására nő a bőr és izomzata tónusa, megszűnik a puffadtság, és még a fájdalom is megszűnik. Sokáig a masszázs volt a gyógyítás fő módja. Kezdetben nem használták őket a kozmetológiában, de idővel funkcióik bővültek.

Ennek a szépészeti masszázstechnikának köszönhetően, szinte rögtön enyhül a stressz, migrén, és a szorongás. 

Hatásai:

1. Az öregedési folyamatok megelőzésére:

Az öregedés természetes folyamat, amelyen mindenki átesik. Fő tünete a bőr petyhüdtsége, elvékonyodása, ráncok megjelenése. 

Természetesen lehetetlen teljesen megállítani az öregedési folyamatot, viszont megelőzhető vagy lassítható. Rendszeres masszázzsal a vérkeringés aktiválódik, az anyagcsere normalizálódik. Ez arra ösztönzi a bőrt, hogy gyorsabban megújuljon, Aktivabban használja fel erőforrásait a fiatalos állapot megőrzésére.

2. A mimikai ráncok kisimítása:

Az aktív arckifejezés a ráncok egyik leggyakoribb oka. A kifejezetten temperamentumos embereknél szinte mindig korábban jelennek meg a ráncok, mint másoknál.

Ha egy személy túl aktívan változtatja arckifejezését, a bőrnek egyszerűen nincs ideje megfelelően alkalmazkodni az összes változáshoz. Emiatt nyúlni kezd, ráncok jelennek meg. Ezenkívül az aktív érzelmek eredményeként az arcizmok erős összehúzódása következik be, aminek következtében megjelennek a mikrogörcsök az izmokban.

Idővel nehézzé válik számukra, hogy ellazult állapotba kerüljenek.

Az arcmasszázst csak a túlzottan megfeszült izmok ellazítására használják. Az eljárások hatására engedelmesebbé, mozgékonyabbá válnak a kis izmok. A mimikai ráncok elleni eljárás további előnye a bőr tónusának és rugalmasságának javulása. Az ilyen kozmetikai hibák leküzdésére tanácsos hetente 2-3X elvégezni az eljárást.

3. A bőr jobb működésére való serkentésére:

A masszázs eredményeként a vérkeringés, az anyagcsere folyamatokkal együtt javul. Ezek hatására felgyorsulnak a táplálkozási, önhidratálási, megújulási folyamatok a bőrben. Ezenkívül az arcmasszázs gyakran segít stabilizálni a faggyútermelést. Azt találták, hogy rendszeres masszázs mellett a bőr kevésbé igényel intenzív ápolást.

4. A lazítás:

Az arc- és nyakmasszázs remek kikapcsolódási és relaxációs lehetőség.

A masszázst rendszeresen - hetente legalább 1x kell elvégezni, csak akkor lesz látványos a hatás.

GYÓGYNÖVÉNYEK AZ ARCÁPOLÁSBAN

Az általam használt zsák kamilla virágot tartalmaz, valamint rizst.

A kamilla évszázadok óta egy házi gyógymód számos betegségre. Nyugtató és antibakteriális hatása mind külsőleg, mind belsőleg - teaként elkészítve - segítséget nyújthat, és jótékony hatást biztosít a testünk és az elménk számára.

Külsőleg alkalmazva antiallergén, nyugtató, antimikrobiális és gyulladáscsökkentő, segít a pattanások, ekcéma, pikkelysömör, leégés, kiütések vagy egyéb bőrirritációk kezelésében. 

Enyhíti a bőrpírt és tartósan nyugtatja a bőrt. Rendszeres használat mellett csökkenti az arcon és az orron látható, Rosacea néven ismert, irritált területeket. 

Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, fertőtlenít. 

Szuper hidratálóként is használható, mert lassítja a természetes öregedési folyamatokat is, eltünteti a szem alatti karikákat és táskákat. 

A kamilla ragyogóvá és élettel telivé varázsolja akár az arcod.

Jótékony hatása az elme számára:

Generalizált szorongásos rendellenesség esetén (GAD)

Egy 2017-es tanulmány a GAD-ban szenvedőket vizsgált. A vizsgálat rövidtávon zajlott, ahol kamilla olajat használtak a betegeken 8 héten keresztül. A rövid távú eredmények szerint a betegek 58,1 %-nál csökkentek a szorongás során fellépő tünetek.

A szorongás mögött egyik oka lehet az alacsony hormonális szint, legfőképp a kortizolé. Egy 2018-as tanulmány eredményei szerint, a kamilla illóolajos terápia segített a szorongás tüneti kezelésében és hatékonyan növelte a kortizol szintet.

Depresszió esetén

A depresszió és a szorongás gyakorta jár együtt. Egy tanulmányban kamilla kivonatot adtak a depressziós és szorongásos betegeknek. A kutatás vizsgálata során arra az eredményre jutottak, hogy csökkentek a depresszió tünetei 8 hét elteltével a kezelés megkezdését követően, azoknál, akik a kamillát használták. 

Alvás segítő

A kamillát hosszú ideje kapcsolatba hozzák a nyugtató hatása miatt az alvással, és úgy fest ezt tanulmányok és kutatások is megerősítik. 

Egy kutatás 60 időskorú önkéntest alkalmazott. A kísérlet végére szignifikánsabban jobb eredményeket produkáltak az alvás terén, mind mennyiségben, mind minőségben.

Mivel ez egy meleg kellékeket használó masszázs, különösen ajánlom a hideg évszakokban.

Szeretettel várom bejelentkezésedet.

Thai herba labdacs arc-, dekoltázs- és nyakmasszázs                                 5.500 Ft
/1 alkalom 35 perc/

5,5 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek, azt is megteheted.

Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetében kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.