Esszenciális olajok - az illatok ereje, mint "rapid feszültségoldó szerek"


Az esszenciális olajok használatával csökkented a feszültséged, kiépíted a nyugodt hangulatot, visszaszerzed a derűs kedélyállapotod. Ez spirálszerűen fog működni, és nem is biztos, hogy te rögtön észreveszed, viszont a környezeted tuti!

Ahhoz hogy a leghatékonyabban bemutassam a pozitív befolyásolás spirális folyamatát, bemutatom a negatív befolyásolásnak a legtipikusabb példáját a szorongás kialakulását, amit gondolom nagyjából már mindenki ismer:

ITT KEZDŐDIK: látszólag jelentéktelen negatív gondolatok --> fizikai tünetek --> általános rossz közérzet --> negatív gondolatok --> nyugtalanító érzések --> még több fizikai tünet --> még rosszabb közérzet --> még több negatív gondolat --> lehangoltság --> érzékelhető fizikai rosszullét --> kontroll elvesztése --> IDE VEZET: extrém szorongási tünetek, kiteljesedett pánikroham

Mint mondtam, a megelőzésben segítek. Ha észrevetted, hogy egy ideje már látszólag jelentéktelen negatív gondolatok gyötörnek, akkor azonnal nyúlj bele a folyamatba, mert a negatív érzelmek szó szerint függővé tudnak tenni minket.

Sok módszer van a szorongás oldására, válaszd ki a neked megfelelőt, vagy nyugodtan keress fel és segítek! Gyakorlatokat tanítok a konzultációk alatt, melyeket tudsz egyedül is alkalmazni, illetve személyre szabott meditációs hanganyagot készítek neked, ezzel is segítve gyorsabb fejlődésed.

DE / VISZONT / HA - ezekre nincs időd vagy kedved:

Próbáld ki az olajozott technikát! 

Az illatokkal, jelen esetben az esszenciális olajokról beszélek; ezt a negatív érzelmi szintet tudod átírni, ami automatikusan a gondolatokat is javítja. Az ember számára a szaglás a legfontosabb információszerzés forrása. Az illatok / szagok azonnali érzelmi reakciót váltanak ki, pszichikailag és fizikailag közvetlenül hatnak szervezetünkre, viselkedésünkre és kedvünkre. Több kutatás adatai is bizonyítják, hogy az emberi érzelem több mint 70% az érzékelhető szagokon, illatokon alapul, s nem azon, amit lát és hall az ember.

Akár hiszünk az aromaterápia hatékonyságában, akár nem, az bizonyított tény, hogy a különféle illatok hatással vannak a testünkre és lelkünkre.

Nincs más hátra, te is válaszd ki a neked megfelelő illatot! 😉

Megteheted itt:

VAGY, a következő linken be tudsz jelentkezni egy INGYENES online konzultációra, ha bővebb információkat szeretnél kapni az olajokról, kedvezményekről vagy éppen a tagságról: 


Ha kikapcsolódás és feltöltődés közben élveznéd az illatokat, akkor a doTERRA AromaTouch® technika egyedülálló módszer az illóolajok hatásainak megtapasztalására.

Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.