A doTERRA AromaTouch® technika egyedülálló módszer az illóolajok hatásainak megtapasztalására
Az AromaTouch Technique® egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés.

Hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben, esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik. A hagyományos masszázsterápiáktól eltérően az aroma érintés során nem erőteljes masszázs- és gyúró mozdulatokat használok, hanem gyengéd érintéssel, simító mozdulatokkal érem el a kedvező hatást a testben és lélekben, melyet az illóolajok aromái fokoznak.

A technika lényege, hogy meghatározott sorrendben viszem fel az esszenciális olajokat. Könnyű és lágy fogásokat alkalmazok, amely lehetővé teszi, hogy a kezelés közben az egész testet pozitívan stimuláljam, relaxációs állapotba hozzam. A gyengéd érintések során azonnal oxitocin (boldogsághormon) szabadul fel a testben, csökken a pulzusszám és a vérnyomás, oldódik a stressz a testben és lélekben. Még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál rájuk.

AromaTouch® technikát a testi-lelki egyensúlyi állapotának; homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki, de nagyszerű a megelőzés szempontjából is, hiszen kiváló egészségmegőrző eljárás. 

/Dr. David K. Hill a doTERRA Egészségügyi igazgatója, az eljárás kifejlesztője./

Mivel a kezelés remekül ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát, tökéletes megoldás stressz, trauma vagy energiahiány esetén is. Fontos kiemelni az immunrendszerre gyakorolt támogatást, az idegrendszeri és lelki eredetű problémák enyhítésében és a mozgásszervi panaszok kezelésében a támogató hatást. A gyulladásos folyamatokat csökkenti, újra egyensúlyba hozza a vegetatív idegrendszer működését, vagyis jó hatással van az emésztésre, légzésre, az agyi funkciókra, a szívműködésre, vérnyomásra, vércukorszintre, hőszabályozásra, éhségre, szomjúságra, sőt még a szexuális vágyra és az alvásra is.

 • Menedzserbetegség, és stresszes életmód esetén 
 • Gyulladáscsökkentés, izom vagy ízületi fájdalom csillapítására - elősegíti az izomsejtek gyorsabb regenerációját
 • Idegrendszer kiegyensúlyozására
 • Léleksimogató és harmonizáló hatása miatt pánikbetegség, szorongás, félelem, idegesség esetén a fizikai és érzelmi egyensúlyra rendkívül jó hatással van
 • Mélyrelaxáció elérésére
 • Méregtelenítési funkció fokozásához - serkenti a szervek működését, az anyagcserét; ezzel lendületet adva a salaktalanító, méregtelenítő folyamatoknak
 • Az öngyógyító folyamatok beindításához
 • Alvási problémák esetén
 • Vérnyomás csökkentésére, pulzusszám helyreállítására
 • Krónikus betegségek esetén
 • Immunrendszer erősítésre; a kezelés emeli az antioxidáns szintet, így erősíti a test immunvédelmét 
 • Energetizál, emellett nyugtatja a szöveteket, tisztító hatással van a testre
 • Erősíti az izomzatot a lapockától a combig 
 • Jó közérzetet teremt, jó hatással van a kedélyállapotra
 • Javítja a memóriát, koncentrációt és teljesítőképességet 
 • Kortizol szint beállítására
 • Gyermekeknél tapasztalt jó hatásai:
  - figyelemzavar, nyugtalanság, szorongás esetén
  - mozgásszervi problémák esetén
  - motiváció növelés esetén

A doTERRA AromaTouch® technikát minden korosztályon lehet alkalmazni, nincs ellenjavallat, nincs kizáró körülmény! 

Bátran alkalmazható kisbabáknál - gyermekeknél és várandós hölgyek esetében is.

Akkor is alkalmazható, ha akut fájdalmak - fej- vagy izomfájdalmak - megszüntetésére van szükség, de hasznos lehet a műtétek utáni gyorsabb gyógyulásnál, akár protézisek esetén is.

A kezelés masszázságyon, hason fekve történik (kivéve várandós hölgyek esetében; ott ülő helyzetben). A "masszázs" alatt nem is kell megfordulnod, mert a háton, vállon, a fej hátsó részén, a füleken és a talpon történik a kezelés az olajokkal. 

Érkezz kényelmes ruhában (legjobb a leggings, vagy tréning nadrág, amin nincs elől gomb / cipzár).


A 60 perces AromaTouch® technika során a következő 8 olajat használom, melyek 4 támogató folyamaton vezetik át a tested:

1. Az első két olaj a Balance és a Levendula: ez a két olaj lecsillapítja a testet és a lelket, átvezet a relaxáció állapotába.

2. Teafa és OnGuard: az immunrendszer támogatására.

3. Aromtouch és DeepBlue: csökkentik a feszültséget és elmélyítik a relaxációt.

4. Vadnarancs és Borsmenta: serkentő és energetizáló hatást fejtenek ki.

Az illóolajok nemcsak belégzéssel jutnak be a szervezetbe, hanem nagyon hamar, a bőrön át felszívódva is. Ezért sem mindegy, hogy mit kenünk magunkra, hogy milyen minőségű illóolajokkal végezzük a kezelést.


MINDEN KEZELÉS, KIZÁRÓLAG dōTERRA® OLAJJAL TÖRTÉNIK!

A doTERRA eszenciális olajok 100% tisztaságú illóolajok és terápiás minőségűek, amelyeket kizárólag növényekből nyernek ki. A piacon lévő olajok közül kizárólag a doTERRA olajok rendelkeznek CPTG® (Tanúsított Tiszta Terápiás Minőségű) minősítéssel.  A doTerra érintésterápia az egész szervezetre ható, jó közérzetet eredményező élmény, kiváló minőségű esszenciális olajok jótékony hatásaival. 

A hétköznapok során nem mindig jut időnk arra, hogy önmagunkkal foglalkozzunk, hogy elgondolkozzunk azon, hogy mi az, ami igazán fontos, hogy megteremtsük a harmóniát önmagunkkal és környezetünkkel. Az AromaTouch® érintés által kiszabadulhatsz a hétköznapok egyhangúságából, hogy aztán testileg-szellemileg egyaránt megújulva folytathasd a napod. 

A harmónia ott van mindannyiunkban, csak meg kell találni, és hagyni érvényesülni.Keress bizalommal és ismerkedj meg a dōTERRA AromaTouch Technique® esszenciális olajaival és fogásaival!

Illeszd be az egészséges életmódról kialakított filozófiádba az egészségedért!


Esetleg cégedre szabnád? - Miért ne? Az árát többszörösen visszahozhatja!

Tedd motiváltabbá dolgozóid! Kérj ajánlatot! - Minden esetben egyedi árajánlatot készítek!  

dōTERRA AromaTouch Technique® kezelés

AJÁNDÉK KÉZMASSZÁZZSAL!

1 alkalom /60 perc/

10 000 Ft

10 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek ezt az élményt, azt is megteheted.


Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetén kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Tehát, ha feltöltődésre vágysz a szürke hétköznapokban vagy éppen ellenkezőleg; túl zsúfolt rohanós napjaid vannak és csak egy kis nyugalomra, vágysz, itt várlak szeretettel:

Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.