InnerAffection Terápia

Az Érzelmi Test Gyógyítása és a Lelki Harmónia Visszaszerzése

Üdvözllek az InnerAffection Terápia - Szeretetmasszázs világában, ahol az érzelmi test gyógyítására és a lelki harmónia visszaszerzésére fókuszálunk. Az emberi test energia rendszere mélyebb, mint azt általában gondolnánk. Ebben a terápiás módszerben az energia test és az érzelmi test összekapcsolódik, hogy egységben működhessenek. Engedd meg, hogy elkalauzoljalak téged a belső harmónia és gyógyulás útján.

Más, mint bármi, amit ismersz

Az InnerAffection Terápia egy olyan masszázstípus, amely teljes mértékben különbözik az általánosan ismert masszázstechnikáktól. Nem szükséges erőt kifejteni, nem alkalmazok masszázsolajat vagy krémet, és a kezelés ruhában történik. Ehelyett az érintések és rezgések segítségével intuitív energiamunkát végzek, amely segít a tudatalatti rendezésében és az érzelmi egyensúly elérésében. 

A gyengéd érintések varázslatos hatása

Már a kezelés kezdetén mély relaxációt élsz meg, és sok rejtett érzelem is felszínre törhet, készen állva az elengedésre. A bizalom, elfogadás és feltétel nélküli szeretet állapotában gyógyulsz, és ez növeli a felfrissülést és a relaxáció érzését. Az érintések segítenek feloldani a lelkedet nyomasztó nehézségeket, szorongást, félelmeket és feszültségeket.

Az InnerAffection Terápia során az érintések finomak és gyengédek, olyanok, mintha egy csecsemőt simogatnál. Az ismétlődő téged érő inger hatására az agy különböző közérzetjavító hormonokat termel, ami tovább fokozza a simogatás kellemes hatását. A vegetatív idegrendszer megnyugszik, a test egyensúlyba kerül, és a fájdalmak enyhülnek.

Az egész lényedért

Az InnerAffection Terápia célja a stressz oldása, a belső béke visszaállítása és a testi, lelki és szellemi harmónia megteremtése és fenntartása. A terápia nemcsak testi, hanem érzelmi és szellemi gyógyulást is hoz. Új utak nyílnak meg az iskolai, munkahelyi vagy családi nézeteltérések megoldásához. A kezelések során kialakult jó közérzet, önbizalom és könnyedség érzése hosszú ideig fennmarad. Az ember életkedve visszatér és megerősödik, és újra felfedezi az ősi bizalom, a szeretet és a megértés érzését.

Az energia test és az érzelmi test

A test energiaellátása csak részben múlik a táplálkozáson, hiszen a test nagy része az úgynevezett energiatesten keresztül jut hozzá az energiához. Ez az energia test olyan komplex és láthatatlan, hogy fizikai érzékszerveinkkel nem érzékelhető. Az energia masszázs során célzottan az energiapontokra és az energiapályákra fókuszálok, hogy serkentsem az energiaáramlást és feloldjam az energetikai blokkokat. Ennek eredményeképpen növekedhet az energiaszint, csökkenhet a stressz, és javulhat az általános közérzet.

Az InnerAffection Terápiás kezelés kifejezetten ideális lehet az alábbi esetekben:


1. Stressz és szorongás kezelése: Azok számára, akik stresszben vagy szorongásban élnek, segít a relaxációban és az érzelmi kiegyensúlyozás elérésében.

2. Érzelmi zavarok kezelése: Az érzelmi zavarokkal küzdők, például depresszió vagy pánikrohamok esetén lehetőséget nyújt az érzelmi stabilitás és az önelfogadás fejlesztésére.

3. Kapcsolati konfliktusok esetén: Azok számára, akik kapcsolati problémákkal küzdenek, például kommunikációs nehézségek vagy konfliktusok miatt, segít az érzelmi kötődés megerősítésében és az egészséges kommunikáció kialakításában.

4. Önazonosság és önismeret fejlesztése: Azok, akik szeretnék mélyíteni az önazonosságukat és az önismeretüket, lehetőséget nyújt arra, hogy jobban megértsék önmagukat és érzelmeiket, és megtanuljanak elfogadni önmagukat.

5. Érzelmi és lelki egészség fenntartása: Kiváló választás lehet a lelki egészség és jólét fenntartására, és segít a pozitív érzelmi és lelki állapot fenntartásában mindennapjainkban.

6. Érzelmi megküzdés a nehéz időkben: Nehéz élethelyzetek, veszteségek vagy változások során lehetőséget nyújt az érzelmi megküzdésre és a gyógyulásra, segítve bennünket az újrakezdésben.

7. Önelfogadás és önbizalom növelése: Azok számára, akik önbizalomhiánnyal küzdenek vagy nehézségeik vannak önmaguk elfogadásával, segít az önelfogadás és az önbecsülés fejlesztésében.

8. Célkitűzések és életcél megfogalmazása: Azok, akik útmutatást vagy támogatást keresnek életcéljaik és céljaik megtalálásához, segít a belső motiváció és irány megtalálásában.

9. Spiritualitás és belső harmónia keresése: Azok, akik spirituális növekedést vagy belső harmóniát keresnek, lehetőséget nyújt a lelki utazás és a mélyebb érzelmi kapcsolatok kifejlesztésére.

10. Örömteli és boldog élet kialakítása: Az InnerAffection Terápia segít abban, hogy jobban megértsd, hogy hogyan teremthetsz boldogságot és örömöt az életedben, és hogyan élhetsz tudatosabban.

Mindenkor és Mindenkinek

Az InnerAffection Terápia mindenki számára alkalmazható, kisgyerekektől az idősebb korosztályig. Fontos azonban, hogy józan ésszel és észszerűen alkalmazzuk a masszázst. Például, lázas vagy vírusos megbetegedés esetén nem ajánlott a masszázst végezni, mivel a masszőr is kockázatnak lehet kitéve.

GYERMEKEKNEK:

Néhány példa arra, hogy milyen esetekben lehet hatékonyan alkalmazni gyerekek részére:

Stressz és szorongás kezelése: Gyerekek is tapasztalhatnak stresszt és szorongást iskolai vagy családi nyomás miatt. Az InnerAffection Terápia segít nekik relaxálni és megtalálni az érzelmi egyensúlyt.

Érzelmi zavarok kezelése: Gyerekek is küzdhetnek érzelmi zavarokkal, például szorongással, dühproblémákkal vagy depresszióval. Ez a terápia lehetőséget nyújt az érzelmi stabilitás és önelfogadás fejlesztésére.

Tanulási nehézségek és teljesítményproblémák: Ha egy gyereknek tanulási nehézségei vannak vagy alacsony a teljesítménye az iskolában, kezelés segít a stressz és szorongás csökkentésében, ami javíthatja a tanulási képességeit.

Szociális problémák és kapcsolati konfliktusok: Gyerekek gyakran szembesülnek szociális problémákkal és konfliktusokkal társaikkal vagy családjukkal. Ez a terápia lehetőséget nyújt az érzelmi kötődés megerősítésére és az egészséges kommunikáció kialakítására.

Önértékelés és önbizalom fejlesztése: Segít a gyerekeknek abban, hogy megerősítsék önbecsülésüket és önbizalmukat, és jobban megértsék önmagukat.

Viselkedési problémák kezelése: Ha egy gyereknek viselkedési problémái vannak, például dühkitörései vagy agressziója, ez a terápia segít az érzelmi szabályozás és a pozitív viselkedési minták kialakításában.

Traumakezelés és veszteségfeldolgozás: Gyerekek is tapasztalhatnak traumás eseményeket vagy veszteségeket, és az InnerAffection Terápia segít az érzelmi megküzdésben és a gyógyulásban.

Képességfejlesztés és kreativitás ösztönzése: A terápia támogathatja a gyerekek kreativitását és önkifejezésüket, ami segíthet a képességeik fejlesztésében.

Érzelmi intelligencia fejlesztése: Hozzájárul a gyerekek érzelmi intelligenciájának fejlesztéséhez, ami kulcsfontosságú az életükben való sikeres boldoguláshoz.

Általános jólét és boldogság növelése: Segít abban, hogy a gyerekek jobban megértsék és kezeljék az érzelmeiket, ami hozzájárulhat általános jólétük és boldogságuk növeléséhez.

Bántalmazás vagy traumák utáni gyógyulás: Gyerekek, akik bántalmazás vagy traumatikus események áldozatai voltak, segítséget kaphatnak az érzelmi gyógyulásban és a traumakezelésben.

Autizmus vagy speciális igények kezelése: Autista vagy speciális igényekkel élő gyerekek esetében ez a terápia lehetőséget nyújt az érzelmi szabályozás és a szociális készségek fejlesztésére.

Haragkezelés és dühproblémák: Gyerekek, akik haragproblémákkal küzdenek, megtanulhatják az érzelmeik hatékonyabb kezelését és a pozitív konfliktusmegoldást.

Szülői válás vagy családi változások: A családi változások, például a szülői válás, sok stresszel járhat a gyerekek számára, és az InnerAffection Terápia segít nekik az érzelmi megküzdésben és a változások elfogadásában.

Tanulási zavarok és figyelemzavarok kezelése: Gyerekek, akiknek tanulási vagy figyelemzavaruk van, használhatják ezt a terápiát az önbizalmuk növelésére és a tanulási készségeik fejlesztésére.

Alvásproblémák kezelése: Alvásproblémákkal küzdő gyerekek számára az InnerAffection Terápia segít az éjszakai pihenés javításában és a stressz csökkentésében.

Sportteljesítmény optimalizálása: Versenysportolók vagy sportban aktív gyerekek esetében a terápia segít az érzelmi egyensúly megtartásában és a sportteljesítmény javításában.

Függőségek kezelése: Fiatalok, akik függőséggel küzdenek, használhatják ezt a terápiát az érzelmi támogatás és a gyógyulás részeként.

Önkifejezés és művészeti terápia kiegészítése: Kiválóan kiegészíti az önkifejezést és a művészeti terápiát, segítve a gyerekeket az érzelmek kreatív kifejezésében.

Önismeret és önfejlesztés támogatása: Lehetőséget nyújt a gyerekeknek az önérzetük fejlesztésére és az önismeretük elmélyítésére, ami hozzájárulhat a pozitív személyiségi fejlődésükhöz.

Szeparációs szorongás kezelése: Kisgyerekek esetében gyakori lehet a szeparációs szorongás, amikor a gyermeknek nehézségei vannak a szülőktől vagy gondozóktól való elválással. Az InnerAffection Terápia segít enyhíteni ezt a szorongást és támogatni a gyermeket az elválás folyamatában.

Álmatlanság és rémálmok kezelése: Gyerekek gyakran tapasztalhatnak álmatlanságot vagy rémálmokat. A terápia segít az éjszakai pihenés javításában és az érzelmi támogatásban.

Tanulás és iskolai stressz kezelése: Az iskolai teljesítmény és a tanulás okozta stresszre reagálva az InnerAffection Terápia segít a gyerekeknek a tanulási képességeik és koncentrációjuk javításában.

Autonómia és önállóság fejlesztése: Támogatja a kisgyermekek önállóságának és döntéshozatali képességének fejlődését.

Testi sérülések vagy műtétek utáni gyógyulás: Ha egy gyermeknek testi sérülése van vagy műtéten esett át, a terápia segít az érzelmi gyógyulásban és a fizikai gyógyulás támogatásában.

Szülői veszteség vagy válás kezelése: A szülők halála vagy válása komoly érzelmi stresszt okozhat a gyerekeknek, és az InnerAffection Terápia segít az érzelmi megküzdésben és a gyász feldolgozásában.

Önértékelés és testkép pozitívítása: Kamaszok esetében a testkép és az önértékelés kihívásokkal járhat. A terápia segít abban, hogy elfogadják és szeressék saját testüket.

Kreativitás és önkifejezés ösztönzése: A terápia kreatív technikákkal és önkifejezési lehetőségekkel is támogatja a gyerekek fejlődését.

Szülői kommunikáció és kapcsolat javítása: A terápia lehetőséget nyújt a gyerekeknek és a szülőknek is az érzelmi kapcsolatuk erősítésére és az egészséges kommunikáció kialakítására.

Bullying (iskolai zaklatás) kezelése: Ha egy gyerek iskolai zaklatás áldozata, az InnerAffection Terápia segít neki az érzelmi megküzdésben és az önbizalom növelésében.

KISMAMÁKNAK:

A kezelés főbb előnyei várandósság alatt:

Energetikai és érzelmi egyensúly visszaállítása: A terápia segít az energiaáramlás javításában és az érzelmi egyensúly elérésében, ami különösen fontos kismamák számára, akik gyakran szembesülhetnek hormonális és érzelmi ingadozásokkal.

Stressz és szorongás kezelése: Kismamák számára a terhesség időszaka stresszel és szorongással járhat. Az InnerAffection Terápia segíthet a relaxációban és a stressz csökkentésében, ami javíthatja az anya és a magzat közötti kapcsolatot.

Érzelmi stabilitás és önelfogadás fejlesztése: A terápia lehetőséget nyújt az érzelmi stabilitás és az önelfogadás fejlesztésére, ami segíthet az anyának jobban megérteni és elfogadni önmagát a terhesség alatt.

Kapcsolati konfliktusok kezelése: Az InnerAffection Terápia segíthet az anya és a partner kapcsolatának megerősítésében, és segíthet az egészséges kommunikáció kialakításában, ami fontos a terhesség ideje alatt.

Fizikai fájdalom és kényelmetlenség enyhítése: A terhesség gyakran járhat fizikai fájdalommal és kényelmetlenséggel. Az érintések és rezgések segíthetnek enyhíteni ezeket a kellemetlenségeket.

Belső béke és relaxáció: Az InnerAffection Terápia segít elérni a belső békét és mély relaxációt, amely segít az anyának abban, hogy jobban élvezze a terhességet és készüljön a szülésre.

Önismeret és önbizalom fejlesztése: A terápia lehetőséget nyújt az önismeret és az önbizalom fejlesztésére, ami segíthet az anyának abban, hogy magabiztosabban álljon a terhességhez és az anyasághoz.

Az anya és a magzat közötti kapcsolat erősítése: Az InnerAffection Terápia segíthet az anya és a magzat közötti kapcsolat erősítésében, mivel az érzelmi és energetikai egyensúly megteremtése segít a magzat jólétének javításában.

Érzelmi megküzdés a terhességi változásokkal: A terhességi változásokkal járó érzelmi kihívásokkal való megküzdésre is kiváló lehetőségként szolgál, segítve az anyát az érzelmileg stabil állapot fenntartásában.

Az anya jólétének és boldogságának támogatása: Az InnerAffection Terápia hozzájárul az anya általános jólétének és boldogságának növeléséhez, ami pozitív hatással lehet mind az anya, mind a magzat egészségére és jólétére.

Gyermekszülésre való felkészítés: A terápia segíthet az anyának a gyermekszülésre való fizikai és érzelmi felkészülésben, valamint abban, hogy magabiztosan és nyugodtan nézzen szembe a szülési folyamattal.

Öröm és boldogság fokozása: Az InnerAffection Terápia örömöt és boldogságot hozhat az életbe, mivel segít az érzelmi blokkok feloldásában és az élet örömteli élésében.

Az InnerAffection Terápia tehát számos területen segít, és kismamák számára is különösen előnyös lehet a terhesség alatt és után.  A kezelés egész várandósság alatt támogató és gyógyító hatással lehet az anyára, segítve őt az egészséges és boldog babavárás élmény elérésében.

Minden trimeszterben biztonságosan alkalmazható!

CÉGVEZETŐKNEK ÉS VÁLLALKOZÓKNAK:

Az InnerAffection Terápia az alábbi okok miatt különösen ajánlott cégvezetőknek és vállalkozóknak:

Stresszkezelés és hatékony munkavégzés: A vezetői pozíció gyakran magával hozza a magas stresszszintet. Az InnerAffection Terápia segít a stressz kezelésében, ami javíthatja a döntéshozatali képességeket és a hatékony munkavégzést.

Döntéshozatali képesség javítása: Az érzelmi stabilitás és a belső béke elősegíti a jobb döntéshozatalt. A terápia segít az érzelmi egyensúly fenntartásában, ami kulcsfontosságú a stratégiai döntések meghozatalában.

Kreativitás és innováció: A kreativitás az üzleti világban rendkívül értékes. Az InnerAffection Terápia ösztönzi az önkifejezést és a kreatív gondolkodást, segítve az új ötletek és megoldások születését.

Kommunikáció és kapcsolatok: A jó kommunikáció és az erős kapcsolatok kulcsfontosságúak a vezetői szerepben. A terápia segít az érzelmi kötődés megerősítésében és az egészséges kommunikáció kialakításában a csapatoddal és üzleti partnereiddel.

Önbizalom és önismeret: Az önbizalom és az önismeret nélkülözhetetlenek a hatékony vezetéshez. A terápia lehetőséget nyújt az önazonosság és az önbizalom fejlesztésére, segítve abban, hogy magabiztosan és hatékonyabban vezess.

Stresszoldás és pihenés: A vezetők gyakran túlterhelik magukat, ami hosszú távon káros lehet az egészségükre és a vállalkozásukra. Az InnerAffection Terápia lehetőséget ad a stresszoldásra és a pihenésre, hogy feltöltődve és frissen térhess vissza a munkádhoz.

Általános jólét és boldogság: A vezetői szerep nem csak a munkáról szól, hanem az élet minden területéről. Az InnerAffection Terápia hozzájárul az általános jólét és boldogság növeléséhez, ami pozitív hatással lehet mind az üzleti, mind a személyes életedre.

Kapcsolatok és vezetői stílus: Az InnerAffection Terápia segíthet abban, hogy mélyebb érzelmeket és kapcsolatokat építs a csapatoddal és üzleti partnereiddel. Emellett segít a vezetői stílusod finomhangolásában, ami hatékonyabb vezetést eredményezhet.

Vezetői önfegyelem: Az érzelmi stabilitás és az önfegyelem segíti a vezetőket abban, hogy hatékonyan kezeljék az időt és prioritásokat, ami kulcsfontosságú a vezetői szerepben.

Az emberi tényező kezelése: Az InnerAffection Terápia segít az emberi tényező kezelésében, ami az üzleti világban gyakran kihívást jelent. Az érzelmi intelligencia fejlesztése javítja az emberi kapcsolatokat és a munkahelyi dinamikát.

Konfliktuskezelés: A vezetői pozíció gyakran magában foglalja a konfliktusok kezelését. Az érzelmi intelligencia fejlesztése révén hatékonyabban tudsz foglalkozni a csapatbeli feszültségekkel és konfliktusokkal.

Vezetői felelősségvállalás: Az InnerAffection Terápia elősegíti a vezetői felelősségvállalást és az önállóságot, amelyek elengedhetetlenek egy sikeres vállalkozás vezetéséhez.

Tárgyalási képességek: Az érzelmi intelligencia és az önismeret fejlesztése segíthet a tárgyalási képességek javításában, ami kulcsfontosságú az üzleti életben.

Vezetői követés és inspiráció: Az InnerAffection Terápia segít abban, hogy inspiráló és motiváló vezetővé válj, aki képes követőket mozgósítani és egy erős csapatot kialakítani.

Vezetői hatékonyság növelése: Az InnerAffection Terápia elősegíti a vezetői hatékonyság növelését, ami hozzájárulhat a vállalkozásod sikeres fejlődéséhez.

Munka és magánélet egyensúlya: A cégvezetők gyakran küzdenek a munka és a magánélet egyensúlyának fenntartásával. Az InnerAffection Terápia segít ebben az egyensúlyban.

Új perspektívák megnyitása: Az érzelmi intelligencia fejlesztése révén könnyebben tudsz más szempontokat is figyelembe venni, ami új perspektívákat és lehetőségeket nyithat meg a vállalkozásod számára.

Kreatív problémamegoldás: Az InnerAffection Terápia serkenti a kreatív gondolkodást, ami segíthet az üzleti problémák hatékonyabb megoldásában.

Vezetői szerepmodellezés: A vezetők gyakran szolgálnak példaként másoknak. Az InnerAffection Terápia segít abban, hogy pozitív és inspiráló szerepmodell legyél a környezetedben.

Az érzelmi túlterheltség kezelése: A vezetők hajlamosak az érzelmi túlterheltségre. Az InnerAffection Terápia lehetőséget ad az érzelmi terhek kezelésére és levezetésére.

Megbocsátás és elfogadás: Az InnerAffection Terápia segít abban, hogy megtanuld elfogadni a múltbeli hibákat és megbocsátani magadnak és másoknak.

Az önbizalom fejlesztése a pénzügyek terén: A vállalkozások pénzügyi területein való magabiztosság rendkívül fontos. Az InnerAffection Terápia segíthet az önbizalom növelésében ezen a területen.

Csapatépítési készségek: Az InnerAffection Terápia segít abban, hogy hatékonyabban építsd és vezesd a csapatodat, és erős kapcsolatokat alakíts ki a csapattagok között.

Üzleti stratégia és tervezés: Az érzelmi intelligencia fejlesztése segíthet a stratégiai tervezésben és a hosszú távú célok kitűzésében.

Vezetői hitelesség: Az InnerAffection Terápia elősegíti a vezetői hitelesség növelését, ami kulcsfontosságú a csapatod és az üzleti partnereid számára.

Az érzelmi megértés fejlesztése: Az érzelmi intelligencia fejlesztése révén képes leszel jobban megérteni mások érzéseit és szükségleteit, ami segít az emberi kapcsolatokban.

Vezetői látásmód: Az InnerAffection Terápia segít abban, hogy tisztábban láss és jobban megértsd az üzleti környezetet és az esélyeket.

Vezetői hálózatépítés: Az érzelmi intelligencia és az önbizalom fejlesztése segíthet abban, hogy erős vezetői hálózatot építs fel, ami támogathat az üzleti és szakmai fejlődésedben.

Az időmenedzsment optimalizálása: A hatékony időmenedzsment elengedhetetlen a cégvezetők számára. Az InnerAffection Terápia segíthet abban, hogy hatékonyabban tervezz és oszd be az idődet.

Érezd meg a siker édes ízét az InnerAffection Terápia által!

Fedezd fel, hogy hogyan ölelheted át az érzelmeket, hogy hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb vezetővé válj, miközben könnyedén veszed az üzleti kihívásokat.

Utat nyithatsz az érzelmi stabilitás és belső béke felé, ami segít abban, hogy magabiztosabban és boldogabban vezess, és elősegíti a szakmai fejlődésedet is! Ez a befektetés hosszú távon jelentős hozadékot hozhat vállalkozásodnak és személyes életednek is. Ne feledd, hogy a vezetők példát mutatnak, és az InnerAffection Terápia segítségével még mélyebb érzelmekkel és hatékonysággal ragyoghatsz, ami inspiráló hatással lehet vállalkozásodra és csapatodra is. Ne hagyd ki ezt az érzelmi utazást és az újabb lehetőséget a sikeres vezetésre!

SZÉPKORÚAKNAK:

Az InnerAffection Terápia széles körű alkalmazhatóságával és a következőkben említett előnyeivel rendkívül hasznos lehet az időseknek, hogy megőrizzék és javítsák az életminőségüket. 

Érzelmi stabilitás és lelki harmónia: Az idősebb korosztálynak gyakran szüksége van az érzelmi stabilitásra és a lelki harmóniára. A terápia segít az érzelmi egyensúly elérésében, ami csökkentheti a stresszt és az érzelmi zavarokat.

Életélmények feldolgozása: Az InnerAffection Terápia segíthet az élet során felgyülemlett érzelmi terhek feldolgozásában, és lehetőséget teremt az időseknek arra, hogy megtalálják az életükben rejlő pozitívumokat.

Fizikai kényelem és fájdalomcsillapítás: Az időskorral gyakran járhatnak együtt fizikai kényelmetlenségek és fájdalmak. Az InnerAffection Terápia érintéseinek és rezgéseinek hatására enyhülhetnek a testi fájdalmak és kényelmetlenségek.

Mentális frissesség és önismeret: A terápia segít az önismeret fejlesztésében és a mentális frissesség fenntartásában, ami fontos az idős emberek számára, akik szeretnék értékesíteni a tapasztalataikat és aktívan részt venni az életben.

Kapcsolatok és szociális kapcsolatok erősítése, magány és izoláció kezelése: Az InnerAffection Terápia lehetőséget nyújt a szociális kapcsolatok erősítésére és a magányosság csökkentésére. Az érintések és az érzelmi támogatás segíthetnek az időseknek jobb kapcsolatokat építeni a családjukkal és barátaikkal.

Megküzdés az idős korral járó változásokkal: Az idős korral járó fizikai és érzelmi változások sok kihívást jelenthetnek. Az InnerAffection Terápia segít az érzelmi megküzdésben és a változások elfogadásában.

Életminőség és boldogság növelése: Az InnerAffection Terápia hozzájárulhat az idősek életminőségének és boldogságának növeléséhez. Az érintések és az érzelmi támogatás segíthetnek az élet örömteli élésében.

Önbizalom és önértékelés fejlesztése: Az idősebb korosztály számára az önbizalom és az önértékelés növelése rendkívül fontos lehet. A terápia lehetőséget nyújthat az önismeret elmélyítésére és az önbizalom fejlesztésére.

Belső béke és relaxáció: Az InnerAffection Terápia segíthet az időseknek abban, hogy belső békét és relaxációt találjanak, ami hozzájárulhat az általános jóléthez és nyugalmukhoz.

Életkedv és motiváció megerősítése: Az időskorral gyakran csökkenhet az életkedv és a motiváció. A terápia segít abban, hogy az idősek megerősödjenek, és újra felfedezzék az élet örömeit és értékeit.

Az öröm megtalálása a kis dolgokban: Az idősek számára segíthet az öröm és az értékrend megtalálásában a mindennapi kis dolgokban.

Az egész személyiség fejlesztése: Az InnerAffection Terápia nemcsak testi, hanem érzelmi és szellemi fejlődést is hozhat az idősek életébe. Segít abban, hogy az idősek teljes értékű életet éljenek, és felfedezzék az élet mélyebb jelentését.

Az InnerAffection Terápia lenyűgöző élményt nyújt, amely a testet, lelket és szellemet egyaránt érinti. Az érintések és az energiamunka segítségével megnyílnak azok az utak, amelyeken el lehet indulni a gyógyulás és harmónia felé. Ha szeretnél részt venni ezen a csodálatos utazáson, vagy gyermeked / szeretted jólétét támogatnád, jelentkezz be online vagy lépj kapcsolatba velem elérhetőségeim egyikén.

Szeretettel várlak az InnerAffection Terápia világában, ahol az egészség, boldogság és szeretet útja mindig nyitva áll számodra.

InnerAffection Terápia - GYERMEKEK RÉSZÉRE:
/1 alkalom 30 perc/

Javasolt életkor 6 év alatt.

 5.000 Ft

5 egység

InnerAffection Terápia - GYERMEKEK RÉSZÉRE
/1 alkalom 45 perc/

Javasolt életkor 6 - 12 év között.

7.500 Ft

7,5 egység

InnerAffection Terápia - GYERMEKEK RÉSZÉRE
/1 alkalom 60 perc/

Javasolt életkor 12 év felett.

10.000 Ft

10 egység

InnerAffection Terápia - FELNŐTTEK RÉSZÉRE
/1 alkalom 60 perc/


10.000 Ft

10 egység

Már egy kezelés is hatékony.

A tartósabb változás elérésének érdekében ajánlott kezelés 5-10 alkalom. (Érdemes heti, kétheti rendszerességgel járni és rászánni 3-6 hónapot a "gyógyulásra"; regenerálódásra. Mivel a 'betegség' kialakulásához is idő kellett, a "meggyógyuláshoz" is idő kell, és türelem.)

Az InnerAffection Terápia számos pozitív hatást gyakorolhat a különböző egészségügyi állapotokra és pszichés problémákra, amelyek közé tartoznak például a gyomorfekély, cukorbetegség, allergiák, asztma, migrén, depresszió, pánikbetegség, körömrágás, autoimmun betegségek, vérnyomásproblémák és még sok más.  

Kifejezetten javasolt daganatos betegség esetén!


Ennek az az oka, hogy ez a terápiás módszer segít az érintetteknek megérteni az adott helyzetüket, megküzdeni a halálfélelemmel, és elfogadni azt. Az alábbiakban bemutatom, hogy miért érdemes ezt a fajta érintésterápiát javasolni:

Érzelmi támogatás: A daganatos betegek és a halálos betegek gyakran szembesülnek erős érzelmi terhekkell. Az InnerAffection Terápia segít az érzelmi támogatásban, amely nélkülözhetetlen az érzelmi megküzdéshez.

Stressz és szorongás kezelése: A terápia segít a stressz és szorongás kezelésében, amelyek gyakran kísérik a betegségeket és a halálfélelmet.

Lelki harmónia és elfogadás: Az InnerAffection Terápia segít a lelki harmónia elérésében és az elfogadásban, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy a betegek békével és elfogadással tekintsék a helyzetüket.

Belső béke és spirituális növekedés: A terápia lehetőséget nyújt a belső béke elérésére és a spirituális növekedésre, amely segít az élet mélyebb értelmének megtalálásában.

Kapcsolatok megerősítése: A betegség idején a kapcsolatok fontosabbak lehetnek mint valaha. Az InnerAffection Terápia lehetőséget nyújt a kapcsolatok megerősítésére és mélyítésére a hozzátartozókkal.

Fájdalomcsillapítás és kényelem: Az érintések és rezgések enyhíthetik a fájdalmat és elősegíthetik a kényelmet a betegség idején.

Az élet értéke és öröme: A terápia segíthet abban, hogy a betegek újra megtalálják az élet értékét és örömét, még a betegség közepette is.

Halálfélelem elfogadása: Az InnerAffection Terápia segít az élet vége felé járók számára elfogadni a halálfélelmet és a természeti ciklus részeként kezelni azt.

Önismeret és az önbecsülés megerősítése: A terápia lehetőséget nyújt az önismeret fejlesztésére és az önbecsülés megerősítésére, ami segít abban, hogy a betegek méltósággal éljék meg az utolsó napjaikat.

Az örökség és a hagyaték: Az InnerAffection Terápia lehetőséget ad arra, hogy a betegek megfogalmazzák az örökségüket és a hagyatékukat, amit szeretnének hagyni a világnak.

Fontos megjegyezni, hogy ez a terápiás módszer nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, hanem kiegészíti azokat!


Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Az általam végzett hipnózis (TEÁOR '08) fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604) és az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik. Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.