Raindrop Technique 
(Esőcsepp technika)

- a PALACKBA ZÁRT "CSONTKOVÁCS" 

A Raindrop Technique egyesíti az illóolajok hitelességét a masszázs elveivel.

A Raindrop Technique (esőcsepp technika) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának egyvelegén alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatom fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozom. Meleg kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő - hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testnek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket. Ez módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.

Az Esőcsepp módszer néhány erőteljes hatása

1. A testben, különösen a derék és a hát környékén fellépő nehézségek, diszkonfort érzések, gerincproblémák enyhítésében támogat - gerincsérv esetén is alkalmazható.

2. Wellness - a terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik azt a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére. Az olajok fokozzák a pozitív érzelmeket, mint az öröm és a boldogság, de segíthetnek abban is, hogy felszabadítsunk olyan negatív érzelmeket, amelyek tudat alatt tárolódnak a sejtek szintjén.

3. Különleges és erőteljes illathatásuk jó szolgálatot tesz hangulati, érzelmi és akár viselkedésbeli egyensúlyvesztés esetén is. Az illóolajok hatással vannak a limbikus rendszerre, ahol az érzelmek az "agy érzelmi számítógépében" tárolódnak

4. Izomnyugtatás- Az izmok, melyek fáradtak, túlterheltek, szintén profitálnak a Raindrop módszerből.

5. Tökéletes társa a szervezet tisztításának, méregtelenítésének. Az olajok magas fenoltartalma segítenek megtisztítani a sejt receptorait és támogatják a szervezet méregtelenítését..

6. A módszer hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A test energetikai központjainak kiegyenlítése és újbóli összehangolása. Az olajok segítik a testet abban, hogy harmóniába kerüljön azáltal, hogy megnyitja az energia áramlását a testben.​

+1 Agyunk egy részét, ahol tároljuk érzelmeinket és emlékeinket (amigdala) csak illatokkal befolyásolhatjuk! Mivel az esszenciális olajok képesek áthatolni az érfalon is, ezzel stimulálva az amigdalát, így a MÚLTBAN SZERZETT ELTEMETETT TRAUMÁKHOZ, CSALÓDÁSOKHOZ, ROSSZ EMLÉKEKHEZ tartozó érzéseket TUDATOS szintre juttatják! (utána pedig egy stresszoldással kiegészítve biztos úton járunk a traumák elengedésében)

Ez miért fontos? - Mert nagyon sok FIZIKAI és LELKI probléma elhalványul vagy akár teljesen eltűnik, amint elengedtük a stresszt.


Kiegyensúlyozza a csakrákat

Életünk során kevesen mondhatjuk el, hogy Flow állapotban élünk különböző okokból. Ha valamilyen testi- vagy érzelmi sérülést szenvedtünk, akkor a létfontosságú energia áramlása blokkolódhat, vagy korlátozódhat. Amikor ez hosszú időn át történik, akkor a csakrák által energikusan táplált területek energia vagy prana (életerő) hiányoznak. Az esőcsepp technika ösztönzi az energia áramlását a gerincvelőben, feloldja a blokkokat. A gerinc központi pillérünk. Összeköt minket a földdel és az éggel. A gerincen keresztül fut a központi idegrendszerünk, és egyes szakaszokon a gerinc idegei elhagyják a gerincvelőt és kiterjednek a test minden részére, beleértve a végtagjainkat és a szerveket. Az energia a gerincünkön keresztül és a gerincvonal mentén is megtalálja a 7 fő csakra- vagy energiaközpontot.

Milyen gyakran kell a Raindrop technikát alkalmazni?

Teljesen egyéni. Néhány ember úgy érzi, hogy hetente egyszer, havonta egyszer, vagy három-négy havonta szeretné a Raindrop-ot használni. Fontos felismerni, hogy egyetlen alkalommal nem lehet egészséges testet varázsolni. Az egészségünket támogatja a lelki életünk gondozása, a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, a szeretetteljes kapcsolatok és a pihenés is.

Az egészséget befolyásolja mindaz, amit mondunk, látunk, csinálunk, hallunk és eszünk. Az esőcsepp technika egy olyan eszköz, amellyel elősegíthetjük a test egyensúlyának helyreállítását, amely segít a jó egészség megőrzésében. 

Hogyan zajlik a masszázs? / Meddig tart a kezelés hatása?

Az olajokat meghatározott sorrendben viszem fel a talpra, a lábfejre, majd a gerincre és a gerinc menti területekre. Gyengéden, különböző technikákkal átmasszírozom a felsőtestet. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkeztük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajkeverékek hatásának erősítéséhez forró kendőkkel történő borogatást végzek. A masszázs aktiválja a testben az energiaáramlást, ezáltal feloldódnak a fájdalom vagy stressz által okozott blokkok, könnyen távoznak a méreganyagok. Segíthet megszüntetni a megfázáshoz, influenzához és más gyakori állapotokhoz kapcsolódó tüneteket.

A Raindrop Technique egy nagyon gyengéd terápia, és lehetőséget kínál a teljes kikapcsolódásra, miközben javítja általános közérzetét minden szinten.

Meddig tart a kezelés hatása?

Vannak, akik azt kérdezik: "Meddig tart az Esőcsepp Technika hatása?".
Ez attól függ. Mindenki másképp reagál. Általánosságban elmondható, hogy minél egészségesebb valaki, annál tovább - a megfelelő étrend, a testmozgás és a jó szellemi hozzáállás segít. Az egyik Esőcsepp technika egy személynél hónapokig tarthat, de egy másik esetében előfordulhat, hogy hetente kell alkalmazni, amíg a szervezet el nem kezd reagálni. A kulcs a test átképzése. Bizonyos esetekben új retenciót kell kialakítania a szövetben, hogy a test ott maradjon, ahol lennie kell. Ez eltarthat néhány hétig vagy akár egy évig vagy tovább..

A Raindrop technikát minden korosztályon lehet alkalmazni, nincs ellenjavallat, nincs kizáró körülmény!

Bátran alkalmazható gyermekeknél és várandós hölgyek esetében is. Gyermekeknél rossz tartás és / vagy növekedési fájdalmak esetén kifejezetten ajánlott!

Akkor is alkalmazható, ha akut fájdalmak - fej- vagy izomfájdalmak - megszüntetésére van szükség, de hasznos lehet a műtétek utáni gyorsabb gyógyulásnál, akár protézisek esetén is.

A kezelés masszázságyon, hason fekve történik (kivéve várandós hölgyek esetében; ott ülő helyzetben). A "masszázs" alatt nem is kell megfordulnod, mert a háton, vállon, a fej hátsó részén és a talpon történik a kezelés.

Érkezz kényelmes ruhában (legjobb a leggings, vagy tréning nadrág, amin nincs elől gomb / cipzár).

Raindrop technika                                                                10 000 Ft

10 egység

1 alkalom /60 perc/

10 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek, azt is megteheted.

Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetében kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.