ÉRINTSÉMENTES FRISSÍTŐ MASSZÁZS

 - a teljesen éber lélek és az egészséges szervezet hosszú életének titka. 


Ha nem szereted, hogy hozzád érnek, akkor ez a masszázs neked lett kitalálva!


A masszázsok során a test ellazulását követi az elme ellazulása. A fizikai érintések lazítják el az izmokat, oldják a görcsöket, oldják a feszültséget, megnyugtatják az idegeket, és segítenek elengedni és ellazítani az elménket. De mi van akkor, ha valaki nem szereti az érintést; szorong tőle?

Szerencse, hogy ugyanígy igaz a másik irány is. Az érintés nélküli masszázs során az elme által történik a test ellazulása.

Hogyan képzeld ezt el? Valószínűleg érezted már úgy, mintha az álmod valóságos lenne. Megvan az az ébredés utáni érzés, amikor elgondolkodsz azon, hogy vajon tényleg megtörtént-e, mert minden egyes pillanata annyira valósághű volt? Pontosan ugyanígy fogod átélni ezt a frissítő masszázst, aminek következtében ugyanúgy élvezheted a relaxációs masszázsok jótékony hatásait - a tested izmai ellazulnak, és felfrissülsz, miközben teljesen tudatában vagy annak, hogy senki egy ujjal sem nyúl hozzád.

Az érintésmentes masszázs hosszútávú hatása:

Amikor gondolatban lejátszódik a masszázs, akkor az agy és az izmok között tényleges kapcsolat alakul ki, ingerület átvitel jön létre. Bár szabad szemmel nem észlelhető, műszeresen kimutathatóak az izmokban a mikro-mozgások, amelyek segítenek megerősíteni egy sémát. Tehát nem csak egy jól begyakorolt mentális séma jön létre a nyugalomra, felfrissülésre, hanem az agy-izom kapcsolat is erősödik. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy kis ösvényt, ami egyre jobban kitaposódik, egyre szélesebb és könnyebben járható út épül ki.

A másik fontos tényező az ismerősségi hatás elérése. Minél többször átéljük, hozzászoktatjuk magunkat az érintésekhez és a hozzájuk kötődő nyugalom és felfrissülés hangulatához, annál inkább csökken a szorongásunk. Ami ismerős, amire már lelkileg felkészültünk, amit már előzetesen százszor átéltünk, az kevésbé fog kibillenteni a lelki egyensúlyunkból.

Nem terápiás, hanem frissítő, stresszoldó masszázs, ezért nem a haptefóbia kezelése a cél, hanem, a relaxáció, a felfrissülés elérése.

Régóta keresitek, hogy mi lehetne a tökéletes közös program? Mindketten rohantok egész nap, feszültek vagytok és leginkább már csak pihenni szeretnétek? Kapcsolódj ki szeretteddel és vegyetek részt ebben az élményben! 

Érintésmentes masszázs 1 fő esetén                                                     5.500 Ft
/1 alkalom 35 perc/

5,5 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.