Metamorf masszázs kezelés

Blokkoldás és stresszlevezetés egy finom módja, gyengéd érintéssel - az egyik leghatékonyabb lelki blokkoldó technika.

A megélés csendes belső folyamata ellazult állapotban.

A metamorf masszázs eredete Gaston Saint-Pierre reflexológus nevéhez fűződik, ő foglalta rendszerbe. Felfedezte, hogy a test összes reflexpontja megtalálható a gerinczónán, illetve a gerincen, mely a test fő tartópillére. Kísérletezései során észrevette, hogy az energiahiány okozta blokkok megtalálhatók a gerincoszlop megfelelő reflexzónáiban. Rájött, hogy bizonyos zavarok már a születés (fogantatás) előtti időkből származhatnak.

Mivel ezzel az új eljárással kezelt betegei állapotában kizárólag saját öngyógyító képességeik aktiválásának köszönhetően tartós, hosszú távú és mélyre ható javulás indult be, megalkotta a metamorfózisnak hívott eljárást.

A kezelés során a sejtekből felszínre kerül a "megélés" - csendes folyamatként zajlik le, olyan formában, ahogyan ez a kezeltnél lehetséges (érzelmi és gondolati képek, szimbólumok, és felismerések az életére vonatkoztatva, stb.)."

Mit alakít át a metamorf masszázs?

Életünk során különböző lelki hatások - traumák, sokkok, fájdalmak, megaláztatások, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások - érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. (Általában ezek nem szándékosak, van, hogy nem is vesszük észre; 30 éves korunkig átlagban 200-400 lelki blokkot szedünk össze.)

A lelki blokkokat mindenkinek más és más idézi elő, ezek függnek a születéstől, a neveltetéstől a makro és mikro környezettől.

Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért hatások erőteljesek. Bár gazdájuk már rég elfelejtette őket, a lélek emlékszik rájuk. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák a szabad, egészséges energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, de akár testi problémákat, tüneteket is okozhat. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, szorongással, depresszióval, önértékelési és viselkedési problémákkal küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Fizikai szinten pedig megjelennek a különböző betegségek.

A metamorf masszázs nagy előnye, hogy nem kell tudati felszínre hozni a korábban megélt fájdalmakat ahhoz, hogy az oldásra kerüljön. Így egy kezelés alkalmával akár több száz vagy ezer múltbéli sérülés is gyógyul anélkül hogy tudnád mi történik! A metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatáson alapul. 

A metamorf masszázs célja, a harmónia visszaállítása testi-szellemi-lelki szinten, amely beindíthatja a szervezet "öngyógyító" folyamatait.

A metamorf masszázs nem helyettesíti, hanem csak kiegészítheti a szakszerű orvosi ellátást. 

A kezelés menete:

A kezelés masszázságyon történik, ruhában, zokni nélkül. A kezelés alatt a hátadon fogsz feküdni, csukott szemmel, nem beszélgetünk közben.

Érkezz nem éhgyomorra, de ne is étkezés után közvetlenül, illetve kényelmes ruhában (legjobb a leggings, vagy tréning nadrág, amin nincs elől gomb / cipzár). Nem lehet rajtad gyűrű, nyaklánc, óra, karkötő, öv. 

A metamorf masszázsban a gerinc reflexpontjait érintem nagyon lágyan a lábfej belső részén, a kézfejen és a fejen, így stimulálva a gerincet - a tudatalatti vélt helyszínét - , fellazítva a blokkokat.

(A lábfej meghatározott pontjain a testünk összes szervének a reflexpontja megtalálható. A tenyéren, fejen ugyan így.)

A kezelés után egyszerűen azt veszed észre, hogy a közérzeted (sokkal) jobbá válik, optimistább, nyitottabb leszel, az életbe vetett hited megnő. 

Egy pléddel letakarlak, hogy az ellazulás könnyebben menjen. Halk zene és egy könnyed ráhangoló, feszültség levezető vizualizálás után kezdem a kezelést.

A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. Az érintés által keletkezett energiahullám kilöki ezeket a fellazult gátakat.

Ebben a masszázsban az az érdekes, hogy nem is kell konkrétan tudnod vagy megnevezned ezeket a régi okokat.

Legvégén, ha szükségét érzed, megoszthatod tapasztalatodat.

Mikor ajánlott?

Ha valamelyik kifejezés megérint vagy használod, ezekkel a gondolatokkal saját magadnak tudsz a legtöbbet ártani, mert betegségek kialakulásához vezethetnek:

 • nehezen döntök
 • lelkifurdalás gyötör
 • régi sérelmeket hurcolok
 • visszafogom magam
 • nem engedem meg magamnak, mert mit szól hozzá anyu/család/"mások"...
 • vágyom a gyöngédségre
 • régóta érzelmi válságban vagyok
 • gyűlölöm őt
 • haragszom magamra, rá
 • neheztelek rá
 • kétségbe vagyok esve
 • sóvárgok, vágyom dolgok iránt, de nem engedhetem meg magamnak
 • titkolok dolgokat


Ha esetleg már kibillenttél az egyensúlyból, az egész-ségből és már megjelent valamilyen betegség, ajánlatos egy olyan kezelésnek utána járni, ami test-lélek-szellem síkon dolgozik, hogy az egyensúly visszaálljon. Mert amíg a lelki ok nincs rendbehozva, addig csak ideig-óráig gyógyulhat meg az ember.


Ha úgy érzed, hogy megakadás van az életedben, ha nem tudod most mi is történik veled, régen nem ilyen volt... 


Ha úgy érzed, eljött az életedbe az a pillanat, amikor átalakuláson "metamorfózison" kell keresztülmenned, vagy magadban szükséges valamit átalakítanod fejlődésed, továbblépésed érdekében. 

A metamorf masszázs technikát minden korosztályon lehet alkalmazni, nincs ellenjavallat, nincs kizáró körülmény!

Kíméletes, de nagyon hatékony módszer. Ez a "terápia" minden korosztály számára javallott, a terhesség alatti időszaktól a csecsemőkön át az idős korig. 

Kisgyerekek estében (12 éves korig) az anya jelenlétében történik a kezelés és az anyát is kezelni kell vele párhuzamosan.

Kismamáknál, segít feloldani a szorongást és félelmet, ami akár a babával, akár a szüléssel kapcsolatos. Megszünteti a várandósság alatt megélt érzelmi hullámvasutat. Emellett segíti az érzelmi kötelék kialakulását és elmélyítését már a pocakban. 

A metamorf masszázs kedvezően hat többek között a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, idegbecsípődések, csont- és fogproblémák, hajhullás, torok- és fülfájás. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Továbbá segít a stressz, a depresszió, a szorongás feloldásában, mindenféle betegségek esetén, beleértve a rákot, és a halálos betegeket is, mert segít megérteni az adott helyzetet, a halálfélelmet, annak elfogadását.  


Rengeteg negatív, önsorsrontó program fut bennünk tudattalanul, ami csak arra vár, hogy ránézzünk és foglalkozzunk velük és végre feloldjuk ezeket a blokkokat!

95%-a az életünknek a tudatalatti elme programjából származik, tehát a tudatalatti elme a főnök, DE felül tudjuk írni, amikor az nem minket szolgál.

Már egy kezelés is hatékony. 

A tartósabb változás elérésének érdekében ajánlott kezelés 5-10 alkalom. (Érdemes heti, kétheti rendszerességgel járni és rászánni 3-6 hónapot a "gyógyulásra"; regenerálódásra. Mivel a 'betegség' kialakulásához is idő kellett, a "meggyógyuláshoz" is idő kell, és türelem.)Metamorf masszázs                                                                                 10.000 Ft
1 alkalom /60 perc/

10 egység

Bérlet árak, a bérletekkel kapcsolatos információk, felhasználási szabályok:

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.

Ha ajándékba adnád valakinek, azt is megteheted.


Bérlet vagy ajándékutalvány vásárlás esetében kérlek itt vedd fel velem a kapcsolatot:

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek. Az általam végzett masszázs fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604). Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.