Aromaterápiás blokkoldás - avagy a

beidegződések kiszimatolása

Az aromaterápia alkalmazható stresszoldás, önismeret és blokkoldás gyanánt is.

Mindannyiunk életében vannak olyan illatok, melyek felidézhetnek bennünk emlékeket, érzéseket.

A szagok és illatok érzékelésének biológiája is maga a csoda! Egy illat - azáltal, hogy a szaglóideg közvetlen kapcsolatban vagy az aggyal - már 22 másodperc alatt eléri az agyat és azon belül a limbikus rendszert!

"A limbikus rendszert "érzelmi agynak" is nevezik, mert alapvető szerepe van a tudattalan érzelmek és emóciók (indulatok), valamint az ösztönélet szabályozásában. A limbikus rendszer teszi lehetővé az adaptációt is, a környezet változásaihoz való rugalmas alkalmazkodást. A hosszútávú emlékezetért is felelős: a múlt tapasztalatait összeveti a jelenben aktuális helyzetekkel."

Tudod, hogy blokkjaid, elakadásaid vannak? Vagy csak nem úgy történnek a dolgok, ahogyan szeretnéd? Amikor az akaratunkat a cselekedeteink nem követik, vagy a cselekedeteink eredménye nem az elvárt következményekkel járnak, akkor ott valami nem működik az életünkben. Ez az, amit nemes egyszerűséggel blokknak, akadálynak vagy elakadásnak hívhatunk.

A blokkokat saját magunk hoztuk / hozzuk létre, szabad akaratunkból, imával, fogadalommal, amitől úgy érezzük nagyobb biztonságban leszünk, könnyebb életünk lesz azon tapasztalatokra alapozva, amiken akkor épp keresztül mentünk. Később azonban kiderül, hogy ez nem így van... 

Szimatold ki rossz beidegződéseidet! Belső világod kalandora és felfedezője lehetsz, más szinteken tapasztalva meg mindazt, amivel magadban találkozol, és amit a vizualizációs képek során fellelsz. Az illatok által képes leszel ezekkel a blokkokkal, avagy tanító csomagokkal szembesülni, így felszabadulnak ez eddig lefogott rezgések, elfojtott érzelmek.

Az illat belsejébe, lényegébe utazunk, ami valójában az a minőség, az a tartalom, amit maga az illat hordoz és kifejez. Az utazás során rád van bízva, hogy egyedül akarsz szembesülni ezekkel a felszínre került elakadásokkal, érzelmekkel, vagy meg szeretnéd osztani velem. Bárhogyan is döntenél, jól döntesz! Illetve, ha egy-egy illat megszagolására képtelen vagy, ne aggódj, az sem baj, már ez is el fog mondani számodra sok mindent... 

Az illatokkal való blokkoldás felépítése, rendszeressége:

Hetente 1 alkalom. 1 alkalom 60 perc.


Az 1. alkalommal a jelenlegi elakadásokat vizsgáljuk meg, ebben 13-15 illat lesz a segítségedre.

2. alkalommal kitérünk a múltból hozott blokkokra, ebben 10-12 illat lesz a segítségedre.

3. alkalommal újra a jelenre koncentrálunk a feltárt múlt függvényében; ebben újabb 10-12 illat lesz a segítségedre.

4. alkalommal a jövőt befolyásoló negatív hitrendszerekkel ismerkedünk, ebben szintén 10-12 illat lesz a segítségedre.


A négy alkalom során 40-50 különböző illattal fogsz találkozni; jegyzeteket készíthetsz, mely segíteni fogja további fejlődésed.  

Aromaterápiás blokkoldás          

A 4 alkalom 35.000 Ft vagy 35 egység - 4x60 perc

Amennyiben 1 alkalommal szeretnéd az olajok segítségét kérni az érzelmek azonosításában, megértésében és feldolgozásában, elősegítve az érzelmi egyensúly visszaállítását, a harmónia és az egészségesebb életmód elérését, úgy arra is lehetőséged van.

Ebben az esetben 1 alkalom 10.000 Ft vagy 10 egység - 60 perc

Tájékoztatom szolgáltatásaim igénybe vevőit, hogy az általam folytatott egyéni, páros és csoportos foglalkozások nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 80-as szakmakód alá tartozó, kiegészítő gyógyászati tevékenységnek.
Nem minősülnek továbbá a 40/1997. (III. 5.) Korm. rendelet és a 11/1997. 11/1997. (V. 28.) NM rendelet hatálya alá tartozó természetgyógyászati tevékenységnek, továbbá nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 18-as szakmakód alá tartozó pszichiátriai kezelésnek vagy pszichoterápiának sem.

Kizárólag olyan tanácsadási tevékenységet folytatok, amelyeknek végzésére a hatályos jogszabályok szerint jogosult vagyok. A terápia szót mindenkor kizárólag a regisztrált okleveles végzettségem tükörfordításaként használom, nem a magyar jogszabályokban értelmezett módon.

Szolgáltatásaim a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módomban.

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek.