Aromaterápiás blokkoldás - avagy a

beidegződések kiszimatolása

Az aromaterápia alkalmazható stresszoldás, önismeret és blokkoldás gyanánt is.

Mindannyiunk életében vannak olyan illatok, melyek felidézhetnek bennünk emlékeket, érzéseket.

A szagok és illatok érzékelésének biológiája is maga a csoda! Egy illat - azáltal, hogy a szaglóideg közvetlen kapcsolatban vagy az aggyal - már 22 másodperc alatt eléri az agyat és azon belül a limbikus rendszert!

"A limbikus rendszert "érzelmi agynak" is nevezik, mert alapvető szerepe van a tudattalan érzelmek és emóciók (indulatok), valamint az ösztönélet szabályozásában. A limbikus rendszer teszi lehetővé az adaptációt is, a környezet változásaihoz való rugalmas alkalmazkodást. A hosszútávú emlékezetért is felelős: a múlt tapasztalatait összeveti a jelenben aktuális helyzetekkel."

Tudod, hogy blokkjaid, elakadásaid vannak? Vagy csak nem úgy történnek a dolgok, ahogyan szeretnéd? Amikor az akaratunkat a cselekedeteink nem követik, vagy a cselekedeteink eredménye nem az elvárt következményekkel járnak, akkor ott valami nem működik az életünkben. Ez az, amit nemes egyszerűséggel blokknak, akadálynak vagy elakadásnak hívhatunk.

A blokkokat saját magunk hoztuk / hozzuk létre, szabad akaratunkból, imával, fogadalommal, amitől úgy érezzük nagyobb biztonságban leszünk, könnyebb életünk lesz azon tapasztalatokra alapozva, amiken akkor épp keresztül mentünk. Később azonban kiderül, hogy ez nem így van... 

Szimatold ki rossz beidegződéseidet! Belső világod kalandora és felfedezője lehetsz, más szinteken tapasztalva meg mindazt, amivel magadban találkozol, és amit a vizualizációs képek során fellelsz. Az illatok által képes leszel ezekkel a blokkokkal, avagy tanító csomagokkal szembesülni, így felszabadulnak ez eddig lefogott rezgések, elfojtott érzelmek.

Az illat belsejébe, lényegébe utazunk, ami valójában az a minőség, az a tartalom, amit maga az illat hordoz és kifejez. Az utazás során rád van bízva, hogy egyedül akarsz szembesülni ezekkel a felszínre került elakadásokkal, érzelmekkel, vagy meg szeretnéd osztani velem. Bárhogyan is döntenél, jól döntesz! Illetve, ha egy-egy illat megszagolására képtelen vagy, ne aggódj, az sem baj, már ez is el fog mondani számodra sok mindent... 

Az illatokkal való blokkoldás felépítése, rendszeressége:

Hetente 1 alkalom. 1 alkalom 90 perc.


Az 1. alkalommal a jelenlegi elakadásokat vizsgáljuk meg, ebben 13 illat lesz a segítségedre.

2. alkalommal kitérünk a múltból hozott blokkokra, ebben 10 illat lesz a segítségedre.

3. alkalommal újra a jelenre koncentrálunk a feltárt múlt függvényében; ebben újabb 10 illat lesz a segítségedre.

4. alkalommal a jövőt befolyásoló negatív hitrendszerekkel ismerkedünk, ebben szintén 10 illat lesz a segítségedre.


A négy alkalom során 43 különböző illattal fogsz találkozni; jegyzeteket készíthetsz, mely segíteni fogja további fejlődésed.  

Aromaterápiás blokkoldás          

A 4 alkalom 30.000 Ft vagy 30 egység + ajándék 1 alkalom alternatív blokkoldás* 

*35 perces Hawaii lomi-lomi arc-nyak-dekoltázs masszázs VAGY egy 35 perces csakra-talpmasszázs