Beszélgetésterápia

Ezek a konzultációk a beszélgetésre épülnek. A beszélgetésterápiák célja az, hogy segítsék az érzelmi problémák leküzdését, az önismeret és az önelfogadás fejlesztését, az életminőség javítását és a pozitív változások elérését.

Arra törekszem, hogy személyre szabott és hatékony megközelítést kínáljak neked. Szakértelmem és tapasztalatom segítségével segítek neked megtalálni azokat a megoldásokat és eszközöket, amelyekkel javíthatod életminőségedet és elérheted az általad kitűzött célokat.

A konzultációk során különböző módszertanokat alkalmazok, mint például a coaching és a hipnózis. Ezek a hatékony eszközök segíthetnek neked az érzelmi, mentális és viselkedési problémák kezelésében, valamint az önismeret és az önfelfedezés fejlesztésében.

Mindeközben fontos számomra az edukáció is. Segítek neked megismerni a működésedet, a tested és lelked közötti kapcsolatokat, és elmélyedni az önmegértésben. Ez a folyamat segít abban, hogy végül egy egységes egészként folytasd az utadat, ahol testi és lelki harmónia egyszerre létezik. 

Melyhez a coaching lehetőséget nyújt, hogy konkrét célokat tűzzél ki és lépéseket tegyél azok eléréséért. Segít neked az erőforrások és készségek feltérképezésében, amelyekre szükséged van a változásokhoz.

A hipnózis pedig egy olyan mély relaxációs állapotot hoz létre, amely lehetővé teszi az elmédnek a tudatalatti mélyére való eljutást. Ez segít abban, hogy rejtett gondolatokat és érzelmeket fedezzél fel, és kezeld azokat.

Az egyéni problémáid, szükségleteid és célok alapján dolgozunk, és minden ülés során együttműködök veled annak érdekében, hogy elérjük a pozitív változásokat és a személyes fejlődést. 

Ha úgy érzed, hogy együtt szeretnél dolgozni az életed javításán és a személyes növekedésen, nagyon várom, hogy találkozzunk az első terápiás ülésen. Ne habozz írni vagy felhívni, ha kérdéseid vannak, vagy többet szeretnél megtudni a munkámról.

Remélem, hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel, Éva

BEJELENTKEZÉS:

Olvass a hipnózisról:

Olvass a coachingról:

Olvass a kidscoachingról:

Olvass a business coachingról:

Különösen fontos lehet a beszélgetés:

Tájékoztatom szolgáltatásaim igénybe vevőit, hogy az általam folytatott egyéni, páros és csoportos foglalkozások nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 80-as szakmakód alá tartozó, kiegészítő gyógyászati tevékenységnek.
Nem minősülnek továbbá a 40/1997. (III. 5.) Korm. rendelet és a 11/1997. 11/1997. (V. 28.) NM rendelet hatálya alá tartozó természetgyógyászati tevékenységnek, továbbá nem minősülnek a 2/2004. (XI. 17.) EüM rendelet szerinti 18-as szakmakód alá tartozó pszichiátriai kezelésnek vagy pszichoterápiának sem.

Kizárólag olyan tanácsadási tevékenységet folytatok, amelyeknek végzésére a hatályos jogszabályok szerint jogosult vagyok. A terápia szót mindenkor kizárólag a regisztrált okleveles végzettségem tükörfordításaként használom, nem a magyar jogszabályokban értelmezett módon. 
Szolgáltatásaim a szellemi jóllétet segítik elő. Bármilyen más jellegű (pl. pozitív irányú lelki vagy egészségügyi) változást sem kizárni, sem ígérni nem áll módomban.

Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet nem végzek.