A hipnózis tudatos döntéstől függetlenül is átszövi életünket, kitéphetetlenül része annak.

2020.01.09

A hipnózist ugyanis napi szinten használjuk önmagunkon, és a környezetünkben élő többi emberen egyaránt.

Gyakorta hipnózisban vagyunk például akkor, amikor elmélyülünk a telefonunkban, "mélyen" olvasunk, koncentrálunk, amikor a gyermeket ringatjuk, TV-t nézünk, meditálunk, elmerengünk / ábrándozunk, vezetünk, vagy éppen tanulunk. Sőt a hipnózis módszerét is szoktunk használni a gyermekek megnyugtatására, félelmeik elűzésére.

Minden olyan szituációt ide sorolhatunk, amikor érzékszerveink számára eltompulnak a külső ingerek, mikor nem érezzük az idő múlását, nem halljuk a zajokat, olyannyira, hogy időnként csak a harmadik szólításra "eszmélünk föl", vagy arra, ha valaki megrázza a vállunkat.

Valamiért a gyermekek 10 éves korukig - bár teljesen tudattalanul - szinte folyamatosan a hipnózis állapotát alkalmazzák. Elég, ha csak a mesehallgatásra gondolunk, milyen elragadtatással hallgatják meg újra és újra ugyanazt a mesét.

Amikor eljössz hozzám, arra kell készülnöd, hogy csukott szemmel beszélgetünk egy jót és közben megteheted, hogy átadod magad az élménynek. Ennyi az egész. Nem lesz lebegés, semmiféle alvás, vagy zombi-szerű állapot.

Jelentkezz be elérhetőségeim egyikén és mindenről magad bizonyosodj meg, így nem vezethet félre senki!

Szeretettel várlak!