Elemzés

Spirituális technikák és eszközök az aktuális élethelyzeted és személyiséged elemzésére.

Számmisztika (numerológia)

Ajándék személyre szóló vezetett meditációval. 

elemzés 1 személyre

  • A profilt pdf formátumban elküldöm az általad megadott e-mail címre konzultáció nélkül - 10.000 Ft

  • A profilt pdf formátumban elküldöm az általad megadott e-mail címre, emellett lehetőséged van a profil átbeszélésére egy online vagy személyes coaching keretén belül, így nem marad megválaszolatlan kérdésed - 60 perces konzultációval 15.000 Ft

Numerológia másnéven számmisztika, az asztrológia társtudománya, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból és a név betűinek számértékeiből következtet. Alapvetése, hogy a számok nem csak mennyiségi, hanem minőségi mutatóval is rendelkeznek.

Egyénre szabott számmisztikai elemzésem az élet minden területére betekintést ad. Az elemzés nem kalkulátor segítségével készül. Személyes intuícióim segítenek abban, hogy kifinomultabb képet adhassak az igénylő számára.
Alábbi témák szerepelnek az elemzésben:

Belső személyiségjegyek:

A tudattalanunkban lévő belső késztetéseinket, lelkiségünket, legbelső ösztönös vágyainkat, céljainkat mutatja, amilyenek valójában vagyunk.

Személyiségszám - külső jellem:

Belső indíttatásból milyen habitust, mentalitást, viselkedést, milyen arcot mutatunk a külvilág felé, mert úgy gondoljuk, illetve szeretnénk, hogy az emberek ilyennek ismerjenek bennünket.

Teljes névszám:

Azt mutatja meg, hogy hogyan reagálunk a külvilágból jövő lehetőségekre, hogyan oldjuk meg azokat, mit képviselünk a világban, milyen energiákkal és hogyan jelenünk meg, hogy mások milyennek látnak minket.

Életfeladat / Sorsmisszió:

Alapvető jellemvonásaink mellett azt mutatja, mi a feladatunk, küldetésünk jelenlegi életünkben. A lélek mielőtt leszületik tudatosan megtervezi mi lesz az életfeladata! Kilenc számunk van, és kilenc személyiségtípust különböztetünk meg.

Születésed éve (időskori szám), hónapja (gyermekkori szám), napja (felnőttkori szám).

Lakhely és a számmisztika

Munka, vállalkozás, karrier

Párkapcsolati lehetőségek, a szerelem számmisztikája:

Ha növelni szeretnéd annak az esélyét, hogy hosszú távú kapcsolatot alakíts ki, vagy tarts fenn valakivel, vagy ha fel szeretnéd mérni, hogy valakivel mennyire illesz össze, akkor a számmisztika használata sokat segíthet neked. A számmisztika emellett abban is segíthet, hogy megértsd a problémákat egy létező kapcsolatban, és ezáltal közelebb kerülj a partneredhez, és jobban megértsétek egymást.

Személyes év, személyes nap, személyes hónap kiszámítása

Sorsszám:

A sorsforduló az életed nagy fordulópontjait mutatja meg. Általában egy krízis vagy valamilyen válsághelyzet kíséri ezeket az időszakokat, aminek a következménye egy nagy "változás". Értéke azt is mutatja még, hogyan alakíthatod a legjobban a sorsodat,

hogyan használhatod ki a képességeid.

Névelemzés:

Számok hiánya, illetve többlete (Energia-mátrix)

A Numerológiában a számok hiánya és a számok túlsúlya is problémát jelezhet.

Energetika a számok tükrében:

Megmutatja mik a domináns tulajdonságáid, amikor harmóniában vagy, és mik azok, mikor kibillensz  az egyensúlyodból.

Kristályterápia

Ajándék személyre szóló vezetett meditációval. 

Kristályterápia konzultáció
(személyesen vagy online)
60 perc 10.000 Ft 

A kövek használata egyidős az emberiséggel. A litoterápia (kristályterápia) a természetes gyógymódoknak a kövek gyógyító tulajdonságain alapuló ága, amely a természetben előforduló kristályok energiáját és bioinformációs töltését használja fel a beteg testrész vagy szervezet működésének helyreállítására.

A kristálygyógyászat nem a fizikai testtel foglalkozik, hanem azokkal, amelyek a fizikai testet létrehozzák és fenntartják. 
A drágakőgyógyászat gyökerei 5000 évre nyúlnak vissza a kínai kultúráig, az első leírások és utalások Kr. e. 1600-ra nyúlnak vissza az ókori Egyiptomban, de a sumér, etruszk, görög, római, viking és indián sírokban talált amulettek és talizmánok szintén a kövek széles körű használatáról tanúskodnak. Ez egy gyengéd, természetes, mellékhatásoktól mentes kezelés, amely testre, elmére és lélekre egyaránt hat.

A kristályokat évezredek óta használják gyógyításra, és a földi és kozmikus energiák közvetítésével rendkívül hatékonyan segítik az emberiséget.
A litoterápia (kristályterápia) módszere szelíd gyógyítás: nagyon finoman, a fizikai tünetek okait kezelve dolgozik, így a test és a lélek együtt gyógyul.

A kristályok az ásványok legtökéletesebb elrendeződése a kövek szerkezetében. A kristályterápia a kristályokban felhalmozott energiát használja fel. A kristály tulajdonképpen receptor, multiplikátor és mediátor. Amikor a féldrágakövet a bőrre helyezzük, a tárolt energia átkerül a beteg szervhez, és az elektromágneses rezonancia révén fejti ki hatását.

Az elektromágneses mezők kölcsönhatásban vannak egymással, ami megmagyarázza a kövek jótékony hatását.

A drága vagy féldrága követ tartalmazó ékszerek felerősítik a tulajdonos elektromágneses mezőjét, így növelve a kő jótékony hatását a tulajdonosra. 

A kristályterápiának vannak energetikai, mentális és spirituális formái. 
A kristályok ismeretével és használatával saját fejlődésünket és energetizálásunkat tudjuk megtámogatni. Társaink lehetnek tudatos fejlődési utunkon is. 

Hogy milyen féldrágaköveket érdemes viselni vagy terápiás kezelésre használni, ahhoz jelentkezz egy konzultációra akár online is, és személyre szabottan segítek kiválasztani az aktuális élethelyzetednek megfelelőt / megfelelőeket. (Kristályokat vásárolni nem tudsz nálam, csak a kiválasztásukban segítek.)

A kristályterápia minden korosztály számára biztonságos.

A gyerekek imádják a kristályokat. Őket is meg tudjuk támogatni:

  • ha bátorságra van szüksége
  • túl sokat stresszel
  • energiaszabályozáshoz
  • kiegyensúlyozottság eléréséhez
  • pozitív életszemlélethez
  • szüksége van támogatásra a céljai eléréséhez
  • szeretne magabiztosabb lenni
  • összekapcsolódjon az intuíciójával

Használhatjuk az ásványokat és kristályokat egyéni beszélgetéshez, hogy megvilágítsák az aktuális probléma kiindító pontját, segíthetnek a kijelölt cél elérésében, vagy akár alkalmazhatjuk őket mindennapjainkban, hogy energiát adjanak nekünk. A kristályok, ásványok és színek világa egy olyan csodálatos birodalom, mely gyengéden, de mégis hatékonyan támogat minket, hogy visszatérjünk Önmagunkhoz, és valóban saját életünket élhessük.

Nem utolsó sorban, az ásványok a mély lazítás legtökéletesebb eszközei.

! A krisztályterápia nem helyettesítheti az orvosi ellátást / kezeléseket! Kiegészítő terápiaként szolgálhat!

Ezekre a szolgáltatásokra időpontot foglalni nincs lehetőség, kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

OTP / K&H / MKB SZÉP kártyát is tudok elfogadni.


Betegeket és betegségeket nem gyógyítok, egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzek. Szolgáltatásaim (TEÁOR '08) fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR '08 9604) és az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik. Pozitív irányú lelki vagy egészségügyi változást sem kizárni sem ígérni nem áll módomban.