Kedves Látogató!

Szeretnélek a jelenlegi helyzetben segíteni téged, hiszen így vagy úgy mindannyiunkat megvisel ez a vírus okozta állapot. 

Fontosnak tartom a gyakori meditációt, most viszont különösen időszerű, ezért úgy döntöttem megpróbálok én magam csinálni egyet. 

El sem hiszed, hogy hány napja készülök erre a pillanatra és, hogy mennyi ideig terveztem, hogy a hanganyag elkészüljön... (Tudonod kell, hogy kezdő próbálkozásról van szó, és azt is, hogy nagyon kívül esett a konfortzónámon, mert egészen fura volt nekem egy hangrögzítő előtt, visszajelzés nélkül a "semmibe" beszélni.) Újravettem, leírtam, átrendeztem, megvágtam, véleményeztettem és most nagy izgalommal osztom meg veled. 🙃 


A lejjebb található gombok egy-egy linkre vezetnek, ahol a gyakorlatokat találod. 

Az elsőn egy komplex meditációt, ami kb. 19 perces, és a másodikon egy pár perces ellazító vezetett meditációt találsz.

A két hanganyag első blokkja teljesen megegyezik. Az utóbbi azért rövidebb, hogy a feszültségedet gyorsan kiadd magadból, de ha szeretnéd bevezetésnek is használhatod a saját meditációdhoz! A hosszabb során viszont dolgozhatsz a gondolataid / az érzelmeid harmonizálásban is.
(Fülhallgató ajánlott, illetve, ha telefonról hallgatod zavaró lehet, ha közben "belecsipog" a messenger, vagy hívnak, ezért javaslom a hanganyag letöltését.)

A gyakorlatokat bármely időszakban elvégezheted! (És, az sem okoz gondot, ha esetleg "belealszol". 😉)
Amennyiben van kedved megosztani velem, kíváncsian várom, hogy mit éltél meg a meditáció meghallgatásával!
Illetve, kérdés, kérés esetén keress bátran; bár személyes konzultációkat még nem tartok, de online vagy telefonon állok rendelkezésedre. 


Kellemes relaxálást kívánok! Éva