Általam javasolt, de szolgáltatásként nem nyújtott kezelések, technikák:


Tibeti méregtelenítő mézmasszázs
/ezt a technikát csak otthoni felhasználásra, (családi, baráti körben) alkalmazom/

A tibeti mézmasszázs csak elnevezése szerint masszázs. Valójában egy jellegzetes vákuumhatás alkalmazása, amelyet leggyakrabban háton alkalmaznak. A mézet felviszik a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve, mintegy felemeli a bőrt.

A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre.

Méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzák a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását. Gyorsítja a salakanyag kiürülését a szervezetből, fokozza a teljesítményt. Gyulladás csökkentő, oldja az izomgörcsöket. Javítja a keringést, szabályozza a vérnyomást. Frissíti, ápolja, bársonyossá, feszesebbé varázsolja a bőrt. Megerősíti a test kontúrokat. Cellulit kezelésére is kiváló.

További információk: