Új év, új célok, de miért olyan nehéz betartani az újévi fogadalmakat?

2024.01.25

1️⃣ Az elhatározások túl nagy terhet rónak? Tűztél ki magad elé túl ambiciózus vagy irreális célokat? Milyen hatással van ez a kitartásra és motivációra?

2️⃣ Hiányzik a konkrét terv vagy stratégia? Csak általános célokat fogalmaztál meg, de nem tervezted meg, hogyan érheted el azokat? Milyen kihívásokat okoz ez a fogadalmaknak?

3️⃣ Hiányzik a támogató környezet? Úgy érzed, hogy nincs megfelelő támogatás vagy inspiráció a környezetében? Hogyan befolyásolja ez az újévi fogadalmak betartását?

4️⃣ Azonnali eredményeket vársz az újévi fogadalmaktól? Miért lehet veszélyes ez a várakozás, és hogyan lehet kezelni?

5️⃣ Stressz és érzelmi tényezők megnehezítik az újévi fogadalmak betartását? Hogyan lehet kezelni az érzelmi kihívásokat?

6️⃣ Tudatalatti szabotázs? Ki észleli a tudatalattijában rejlő negatív hiedelmeket vagy korábbi tapasztalatokat? Hogyan lehet ezekkel szembenézni és átírni őket?

7️⃣ Ki tapasztalta meg, hogy a pozitív gondolkodás és motiváció önmagukban nem elegendőek a szokások megváltoztatásához? Milyen kihívásokba ütközöl a szokások átalakítása során?

Az újévi fogadalmak kulcsa az önismeret és tudatosság.
Így segítek neked a siker felé vezető úton, (nem csak újévi fogaldalmak esetén):

🔍 Problémaelemzés: Mediátorként segítek felfedni azokat a tényezőket, amelyek hátráltatják az újévi fogadalmak betartását. Lépésről lépésre áttekintjük, hol vannak a nehézségek, és milyen környezeti vagy személyes tényezők befolyásolhatják a céljaidat.

🔄 Életvezetés és célmegvalósítás: Coachként segítek neked kialakítani egy konkrét tervet és stratégiát. Megtanulhatod, hogyan válthatod valóra az elhatározásaidat, miközben elkerülöd a túlzott terheket és irreális célokat.

🧠 Tudatalatti folyamatok kezelése: Hipnózis szakértőként együtt dolgozunk a tudatalatti szinttel. Feltárjuk a belső meggyőződéseket és hiedelmeket, amelyek lehet, hogy gátolják az új szokások kialakítását. Az átalakítás és pozitív irányba terelés segíthet a változásban.

🔮 Tarot kártya elemzés: Az életutad és kihívásaid mélyebb megértésére használhatjuk a Tarot kártyákat. Segíthet abban, hogy az újévi fogadalmakat összehangoljuk a személyes fejlődési útaddal.

💆 Energetikai kezelés és érintésterápia: Az energetikai egyensúly helyreállításával és az érintésterápiával segítek a stressz csökkentésében és az érzelmi stabilitás elérésében.

🌿 Aromaterápia: Az illóolajok segítségével nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá tehetjük az életedet, így támogatva az újévi fogadalmak sikerét.

💼 Business coaching: Ha céljaid az üzleti területen vannak, az üzleti coaching segít stratégiát kialakítani és azokat hatékonyan megvalósítani.

🤝 Holisztikus támogatás: Holisztikus mentoroként a test, elme és lélek harmóniáját célzom meg; az élet minden területén segítve a fejlődést és az egyensúlyt.

Nem csak a problémákat vizsgálom meg, hanem a te erőforrásaidat is előtérbe helyezem. Az egyéni igényeidre szabott módszereket alkalmazva együttműködünk az újévi fogadalmak valóra váltása érdekében.
Ha készen állsz a változásra, én itt vagyok, hogy téged is támogassalak!