CSECSEMŐ-BABA-GYERMEK- IFJÚSÁGI MASSZÁZSOK

A gyermek masszázs különösen fontos a gyermekek számára, mert a bőr tapintása erőteljes, jótékony hatással bír a központi idegrendszerre. A bőr simogatása, gyengéd paskolgatása pozitív érzelmeket okoz, ami nélkülözhetetlen a gyermek számára. A baba masszázst lehet alkalmazni már a korai életszakaszban is, hogy tökéletesen egészséges legyen a gyermek. Az olajos gyermek masszázs egy alacsony intenzitású, és különösen lágy technika. Jótékony hatással van a gyermek fizikai és érzelmi állapotára. Pozitív hatást gyakorol az immun, ideg-, keringési rendszerre, a csontokra és az emésztőrendszerre. A fő hatása a gyermek masszázsnak nyugtató, így elsősorban akkor javaslom, ha nagyon mozgékony a gyermek. Az eljárás során csak természetes olajokat használok, a gyermek bőrének védelme érdekében. Figyelembe veszem a gyermek igényeit, személyiségét, minden korban. A gyerekek különböző módon reagálnak a masszázsra. De ha a gyerek nem akarja elengedni a szüleit, az anya vagy az apa jelen lehet, (igény szerint egyszerre mindkét szülő a gyerekkel maradhat).

AromaTouch Technique® kezelés 

Ajánlott GYAKORI BETEGESKEDÉS VAGY BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE ESETÉN 5-6 éves kortól.

Második szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et.

Harmadik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit.

Negyedik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam.

Ötödik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. In ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum.

Hatodik szolgáltatás

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor.

Ajánlott életkor 0-12 év között.

Csecsemő-baba-gyermek masszázs:

A Neonatal Intensive Care Unit, a kutatásaival dokumentálta a gyengéd érintés, az egészséges csecsemők és koraszülöttek masszírozásának előnyeit. 

Ha a koraszülött babáknak segít a babamasszázs, képzeld el, mennyi mindent segíthet a te kisbabádnak!

 • Feszült állapotok enyhítése.
 • Testi és lelki fejlődés segítése.
 • Fájdalmak csökkentése (hasfájás, fogfájás, nátha, stb.).
 • Mozgáskoordináció javítása; stimulálja a motoros fejlődést.

Az újabb kutatások azt mutatják, hogy jelentős előnyei vannak a babamasszázsnak, amelyek felülmúlják a túlingerlést. A megfelelően alkalmazott technikák fokozzák az előnyöket, javul a fejlődés mértéke.

A rendszeresen masszírozott gyermekek, serdülők kiegyensúlyozottabbak, ezért a fejlődésük is kiegyensúlyozottabb.

 • A masszázs minden szerv működésére kedvezően hat.
 • Stresszoldás hatására javul az alvásuk, jobban tudnak koncentrálni, összeszedettebbek lesznek.
 • A tinédzserkori hormonális változások kiegyensúlyozásában is segít.
 • Hatással van a nyirokrendszerre, az immunrendszerre, az emésztésre és az idegrendszerre és a keringési rendszerre is.
 • A speciális technikák révén pedig oldódnak a mentális és a fizikai testben elraktározott blokkok, amelyek feszültséget okozhatnak a gyerekekben.
 • A rossz tartás elkerülése vagy javítása.
 • A szervezet védekező erejének fokozása.

Ajánlott GYAKORI BETEGESKEDÉS VAGY BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSE ESETÉN 6 éves kortól.

AromaTouch Technique® kezelés 

A doTERRA AromaTouch® technika egyedülálló módszer az illóolajok hatásainak megtapasztalására. Hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben, esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik. A hagyományos masszázsterápiáktól eltérően az aroma érintés során nem erőteljes masszázs- és gyúró mozdulatokat használok, hanem gyengéd érintéssel, simító mozdulatokkal érem el a kedvező hatást a testben és lélekben, melyet az illóolajok aromái fokoznak. A technika lényege, hogy meghatározott sorrendben viszem fel az esszenciális olajokat. Könnyű és lágy fogásokat alkalmazok, amely lehetővé teszi, hogy a kezelés közben az egész testet pozitívan stimuláljam, relaxációs állapotba hozzam. A gyengéd érintések során azonnal oxitocin (boldogsághormon) szabadul fel a testben, csökken a pulzusszám és a vérnyomás, oldódik a stressz a testben és lélekben. Még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál rájuk.

Ajánlott SZORONGÁSOS, MAGATARTÁSI ÉS ÉTKEZÉSI ZAVAROK ESETÉN 6 éves kortól. 

Csakra-talpmasszázs

A csakra-talpmasszázst Marianne Uhl alkotta meg. Felfedezte, hogy a masszázs során nem csak a testi változás történik meg, hanem a lelki élet mélységeibe is bepillantást nyerhetünk. Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer. Egy olyan finom érintésterápia és energetikai kezelés, ahol a talpon keresztül tudjuk befolyásolni az egész csakrarendszert és ezen keresztül a belső elválasztású mirigyeket, megteremtve ezáltal a testi, lelki, szellemi harmónia hármasát a mellékhatásoktól mentesen. Segíthet beindítani a test öngyógyító erőit. Célja, hogy a mélyen lerakódott, eltemetett testi és lelki érzeteinket felhozza, majd az energiák segítségével összhangba, egyensúlyba hozza.

A Te címed

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est.

Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam.